Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Lowrance Elite Ti2

De Lowrance Elite Ti2 is een kaartplotter en fishfinder in één, alles wat je nodig hebt om te navigeren en de ideale visstek te vinden.

Filters

  • Lowrance Elite-7 Ti²

  Lowrance Elite-7 Ti²

  € 660,33 Excl. BTW

  € 799,- Incl. BTW

  Lowrance Elite-7 Ti² met touchscreen voorzien van WiFi en Bluetooth.

  • Lowrance Elite-9 Ti²

  Lowrance Elite-9 Ti²

  € 957,85 Excl. BTW

  € 1.159,- Incl. BTW

  Lowrance Elite-9 Ti² met touchscreen, Active Imaging ™ -sonar, FishReveal ™, ingebouw...

  • Lowrance Elite-12 Ti²

  Lowrance Elite-12 Ti²

  € 1.817,36 Excl. BTW

  € 2.199,- Incl. BTW

  Lowrance Elite-12 Ti² met touchscreen, Active Imaging -sonar en FishReveal.

Als het gaat om marine elektronica, is Lowrance één van de grootste merken op dit gebied. Sinds de oprichting in 1957 is deze fabrikant gestaag uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van allerlei instrumenten voor de boot. Je wordt niet zomaar één van de bekendste merken op dit gebied, want de concurrentie is moordend. Je kunt alleen maar zo lang een groot merk blijven door te beschikken over een groot assortiment aan hoogwaardige producten die een goede reputatie hebben onder sportvissers en zeilers. Dat is Lowrance zijn klanten biedt. Eén van de hoogtepunten in het assortiment van Lowrance als het gaat om kaartplotters en fishfinders is de Lowrance Elite. Hieronder kun je meer lezen over dit apparaat.

Eigenschappen van de Lowrance Elite Ti2

De Elite Ti2 combineert de beste eigenschappen van een kaartplotter en een fishfinder om een onmisbaar instrument te creëren dat thuishoort op de boot van menig fervent visser. Aan de hand van de data die het GPS systeem en de fishfinder binnenhalen, wordt een gedetailleerde kaart gecreëerd die zowel gebruikt kan worden voor het navigeren van de boot als bij het bepalen of een plek geschikt is als visstek of niet. De fishfinder maakt gebruik van een transducer die werkt aan de hand van sonar technologie, aan de hand waarvan je veel info over de oppervlak onder water kunt verkrijgen. Denk hierbij aan de diepte, de eigenschappen van de bodem, de aanwezige vis populatie, objecten in het water, vegetatie en nog veel meer.

Meerdere modellen van de Elite Ti2

In het assortiment van de Mediawinkel.eu zijn meerdere uitgaven van de Lowrance Elite Ti te vinden, welke verschillen qua functies en mogelijkheden. De lagere prijscategorieën hebben minder functies maar voldoen desalniettemin voor een beginnend dan wel gemiddelde visser. Voor de fervente vissporters zijn er de duurdere uitgaven, welke de meeste capaciteiten bezitten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl