Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Deeper

Filters

  • Deeper Pro+ fishfinder

  Deeper Pro+ fishfinder

  -19% Sale

  266,90 € 177,64 Excl. BTW

  € 214,95 Incl. BTW

  Deeper Smart Sonar PRO+ fishfinder met ingebouwde GPS. De Deeper Pro+ is ook ideaal om te...

  • Deeper Smart Sonar CHIRP+

  Deeper Smart Sonar CHIRP+

  -9% Sale

  319,- € 239,63 Excl. BTW

  € 289,95 Incl. BTW

  Deeper Smart Sonar CHIRP+, fishfinder met GPS en wifi die gebruik maakt van CHIRP-technol...

  • Deeper Pro Fishfinder

  Deeper Pro Fishfinder

  € 147,93 Excl. BTW

  € 179,- Incl. BTW

  Deeper Pro fishfinder Smart Sonar fish finder, deze Deeper werkt met een WiFi verbinding i...

  • Deeper Start

  Deeper Start

  -33% Sale

  149,95 € 82,60 Excl. BTW

  € 99,95 Incl. BTW

  Deeper Start fish finder met WiFi.

  • Deeper Chirp+ winterbundel

  Deeper Chirp+ winterbundel

  -9% Sale

  319,- € 239,63 Excl. BTW

  € 289,95 Incl. BTW

  Deeper Chirp+ winterbundel met gratis accessoires ter waarde van €60.

  • Deeper Flexibele Arm 2.0

  Deeper Flexibele Arm 2.0

  € 53,64 Excl. BTW

  € 64,90 Incl. BTW

  Deeper Flexibele Arm 2.0

  • Deeper Smartphone Mount

  Deeper Smartphone Mount

  € 16,45 Excl. BTW

  € 19,90 Incl. BTW

  Deeper Smartphone Mount

  • Deeper Cover

  Deeper Cover

  € 14,01 Excl. BTW

  € 16,95 Incl. BTW

  Deeper Cover voor nachtvissen

Fervente vissers weten hoe belangrijk het is om informatie te vergaren over de omgeving waarin je wilt gaan vissen. Denk hierbij aan factoren zoals de diepte, informatie over de bodem en de hoeveelheid vissen die er in dit gebied aanwezig zijn. Het vinden van een geschikte visstek is het halve werk, hierna kun je gaan genieten van het vissen. Eén van de instrumenten die het vissersleven een stuk gemakkelijker maken is de fishfinder. Misschien wel het bekendste merk op het gebied van fishfinders is Deeper. In het assortiment van de Mediawinkel.eu kun je meerdere fishfinders van het dit merk terugvinden, zoals de Deeper, Deeper Pro en de Deeper Pro+. Hieronder kun je meer lezen over deze fabrikant, wat fishfinders precies zijn en welke functies de fishfinders bezitten.

Wat is een fishfinder precies?

Bij de naam fishfinder denk je waarschijnlijk dat dit instrument voor de boot je helpt bij het speuren naar vissen, maar dat is maar het halve verhaal. Inderdaad, vele fishfinders zijn in staat om vissen te vinden. Hierbij kan het gaan om een hele school vissen, maar geavanceerdere modellen zijn tevens in staat om individuele vissen op te sporen. Er is nog veel meer mogelijk aan de hand van een fishfinder. Deze gebruikt namelijk sonarsignalen om objecten, vissen en de bodem in kaart te brengen. De mate van detail waarin van de bodem wordt weergegeven hangt af van de fishfinder die je aanschaft, waarbij duurdere varianten, zoals de Pro en de Pro+ meer detail bieden.

Het weergeven van deze info kan op meerdere manieren worden gedaan. Sommige fishfinders beschikken over een display waarop de metingen in kaart worden gebracht. Bij deze fishfinder werkt dit echter op een andere manier. In plaats van een display maak je gebruik van de app om de gegevens te allen tijde op je mobiel weer te geven. Zo beschik je meteen over alle informatie die je nodig hebt om te bepalen of je een geschikte visstek of niet hebt gevonden. Het maakt Deeper tot een essentieel merk voor elke visliefhebber.

De geschiedenis van Deeper

Alhoewel dit merk inmiddels best een grote speler is op het gebied van fishfinders, bestaat het bedrijf nog helemaal niet zo lang. In 2012 ontstond het idee om fishfinders te produceren toen de twee oprichters tijdens een vakantie in Finland gebruik maakte van sonar tijdens het vissen. Een dergelijk sonarsysteem was in die tijd nog vrij nieuw en de oprichters stonden dan ook versteld van de info die door de fishfinder werd weergegeven op de interface. Een aantal jaar later kunnen we nu gebruik maken van verschillende systemen.

In één oogopslag kon je meer lezen over informatie met betrekking tot de structuur van de bodem, de diepte van het water, objecten in het water, de vispopulatie en de algehele geschiktheid van het gebied voor het vissen. Geïnspireerd door dit sonarsysteem besloten de twee een bedrijf op te richten dat zich focuste op dergelijke sonarsystemen voor oevervissers. In 2013 werd de eerste fishfinder van Deeper uitgebracht. Inmiddels zijn er al meerdere modellen op de markt, zoals de Pro en Pro+ en is er de app, waar je altijd de gegevens kunt bekijken waar en wanneer jij dat wilt.

De voordelen

Als visser is het van belang om over voldoende informatie te beschikken over de wateren waarop je vaart. Immers ben je op zoek naar een geschikte visstek en om te weten of een visstek geschikt is heb je informatie nodig over allerlei factoren. Denk aan de diepte van het weter, hoe hard of zacht de bodem is en in welke mate er vissen aanwezig zijn. Eén van de grootste voordelen van de fishfinders van Deeper is de hoeveelheid detail die de fishfinders bieden. Naast de standaard info die de fishfinders tonen krijg je veel meer informatie over de bodem (structuur, hardheid, verloop), het water (diepte, temperatuur), planten in het water en potentiële andere objecten die zich in het water bevinden. De volgende fishfinders van het merk zijn bij Mediawinkel.eu verkrijgbaar; Deeper, Pro en de Pro+

Het verschil tussen de verschillende modellen zit hem vooral in het bereik: duurdere modellen reiken verder en bieden je dus meer info over een potentiële visstek. Tot slot is de gebruiksvriendelijkheid één van de grootste voordelen van de producten van dit merk. Alhoewel je veel info krijgt, is het gebruik inventief. Het is overal te gebruiken, van dieptes van een halve meter tot aan 80 meter diep. Doordat de fishfinder automatisch in- en uitgeschakeld wordt bespaar je tevens een hoop energie. Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor een fishfinder van dit merk.

Koop de producten van dit merk bij de Mediawinkel.eu

Als je een kijkje neemt in de webshop van de Mediawinkel.eu, zul je meteen zien dat je hier meerdere producten van Deeper kunt aanschaffen. Naast de fishfinders kun je in het assortiment van de Mediawinkel.eu nog meer producten vinden. Hieronder vind je een overzicht:

 • Fishfinders: in het assortiment van deze webshop zijn drie varianten te vinden. Ten eerste is er de Start, een fishfinder voor beginners. Aan de hand van een Wi-Fi verbinding verstuurt deze finder allerlei gegevens naar je telefoon, waaronder de diepte van het water, het verloop van de bodem en word je geattendeerd op de aanwezigheid van vissen. Daarnaast zijn er de Pro en de Pro+, voor de meer ervaren vissers. Deze zijn iets duurder, maar deze fishfinder bieden je dan ook veel meer informatie en meer mogelijkheden. Dat komt onder meer omdat deze geavanceerdere modellen sonar combineren met GPS, waardoor je gehele bathymetrische kaarten kunt creëren van een potentiële visstek. Voor fervente vissers bieden deze duurdere modellen dan ook de meeste mogelijkheden.
 • Mount: fishfinders van dit merk versturen aan de hand van een Wi-Fi verbinding alle gevonden info naar de app, zodat jij alle informatie snel kunt bekijken. Echter kun je tijdens het vissen niet continu de smartphone in je handen hebben. Daarom produceert het merk houders voor smartphones. Jij hebt je handen vrij en je kunt met een gerust hart vissen, want de telefoon is veilig.
 • Cover: vis je graag ’s nachts? Deze lichtgevende cover zorgt er voor dat je ook in de nacht gebruik kunt maken van de instrumenten van Deeper, Pro of Pro+.

Wanneer je de Deeper, Pro of Pro+ aanschaft bij Mediawinkel.eu krijg je deze producten gratis thuisbezorgd. Bestellingen die bij ons op werkdagen voor 17:00 worden besteld verzenden wij nog dezelfde dag. Heb je speciale wensen met betrekking tot je bestelling? Dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen met ons via [email protected] Bestel jouw Deeper, Deeper Pro of Deeper Pro+ snel en voordelig bij Mediawinkel.eu.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl