Terug

 • Gratis verzending v.a. € 75,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Deeper Pro

Filters

  • Deeper Pro Fishfinder

  Deeper Pro Fishfinder

  € 147,93 Excl. BTW

  € 179,- Incl. BTW

  Deeper Pro fishfinder met WiFi.

  • Deeper Cover

  Deeper Cover

  € 10,70 Excl. BTW

  € 12,95 Incl. BTW

  Deeper Cover voor nachtvissen

  • Deeper Smartphone Mount

  Deeper Smartphone Mount

  € 16,45 Excl. BTW

  € 19,90 Incl. BTW

  Deeper Smartphone Mount

  • Deeper Flexibele Arm 2.0

  Deeper Flexibele Arm 2.0

  € 53,64 Excl. BTW

  € 64,90 Incl. BTW

  Deeper Flexibele Arm 2.0

  • Deeper Thermosfles

  Deeper Thermosfles

  -48% Sale

  24,95 € 10,70 Excl. BTW

  € 12,95 Incl. BTW

  Deeper Thermosfles van roestvrij staal

  • Deeper Nekwarmer

  Deeper Nekwarmer

  € 12,36 Excl. BTW

  € 14,95 Incl. BTW

  Deeper Nekwarmer van lichtgewicht, ademende en vocht afvoerende stof.

De Deeper Pro fishfinder stelt je in staat om een uitstekend beeld te krijgen van het oppervlak waar je wilt gaan vissen. Dit systeem verkrijgt informatie over het aantal vissen in het gebied, de diepte van het water en allerlei informatie over de bodem van het gebied. Aan de hand van deze informatie kunnen vissers bepalen of de plek geschikt is om te vissen of niet. Dit Nederlandse merk is één van de meest bekende merken op het gebied van fishfinders. De Deeper Pro behoort tot de middenklasse van dit merk. Bekijk hierboven ons complete aanbod en lees verder voor meer informatie over dit Nederlandse merk.

Het ontstaan van het merk

De oprichting van dit merk gaat terug naar het jaar 2012. In dat jaar maakten de oprichters van het merk een vistrip naar Finland. Tijdens deze trip hoorden zij van verschillende vissers dat de apparatuur die deze vissers gebruikten om gebieden in kaart te brengen tot grote frustraties leidde. De vissers vonden namelijk dat de beschikbare apparatuur te weinig informatie gaf over het visoppervlak. Hierdoor hadden vissers grote moeite met het vinden van een goede visstek, iets wat natuurlijk van groot belang is voor een goede vangst.

De twee ondernemers huurden tijdens hun vakantie in Finland een vissersboot. Tot hun aangename verrassing was deze vissersboot uitgerust met een uitstekende fishfinder. Deze maakte namelijk gebruik van een sonar om een zo gedetailleerd mogelijk beeld te verkrijgen van het water waar de ondernemers wilden vissen. Zo konden zij onder andere zien hoe diep het water was, hoeveel vissen er zaten en daarnaast verschafte het systeem relevante informatie over het bodemoppervlak. Tot hun verrassing bleek dat zulke geavanceerde apparatuur nog niet voor de ‘normale’ visser beschikbaar was. Het idee van het merk werd geboren en in 2013 werd de eerste fishfinder van het merk op de markt gebracht. Inmiddels zijn er verschillende systemen van het merk verkrijgbaar, waaronder de Deeper Pro.

Deeper Pro: De voordelen

Ben je op zoek naar een systeem dat het mogelijk maakt om jou een goed beeld van het visgebied waarin je je bevindt te verschaffen? Dan is de Deeper Pro het instrument waar je naar op zoek bent. Er zijn verschillende varianten van de Pro verkrijgbaar, waaronder de Pro+. De Pro+ beschikt over meer functies, maar dit instrument is wel een stuk duurder dan de ‘reguliere’ variant. Daarnaast is het nog de vraag of je wel behoefte hebt aan al die extra functies die bij de Pro+ zitten inbegrepen. Dit is natuurlijk een persoonlijke afweging en wij raden je dan ook aan om goed na te denken over de aanschaf van jouw nieuwe fishfinder.

Een groot voordeel van de Deeper Pro is dat je met dit systeem enorm veel informatie kunt verkrijgen. Informatie zoals de diepte van het water, de temperatuur van het water, de exacte locatie van jouw boot, de structuur van de bodem én de vispopulatie in het gebied vind je allemaal terug in de Deeper Pro. Hiernaast markeert het apparaat de vissen, zodat deze eenvoudiger te vangen zijn. Dit systeem zal het vissen dus een stuk gemakkelijker én leuker maken.

Een ander voordeel van dit apparaat is dat de informatie die de Pro verzameld direct verstuurd wordt naar jouw smartphone. Installeer de App en bekijk binnen één oogopslag alle verzamelde informatie. De app is te gebruiken op zowel iOS als Android telefoons. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi verbinding in de Deeper Pro is het altijd mogelijk om deze gegevens te raadplegen. In het assortiment van Mediawinkel.eu vindt je tevens een mount voor deze fishfinder.

Hoe werkt het apparaat?

In de verpakking van de Pro zit een rond object dat je in het water dient te gooien. Maak dit object vast aan de hoofdlijn en werp de lijn uit. Zodra de fishfinder het water raakt, zal het apparaat beginnen met het verzamelen van alle relevante gegevens. De verzamelde informatie is terug te vinden op de app en aan de hand van deze informatie is het mogelijk om te bepalen of je een geschikte visstek hebt gevonden.

Contact opnemen

Wil je meer weten over dit apparaat of heb je behoefte aan informatie over één van onze andere producten? Dan is het vanzelfsprekend altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Bel naar +31 10 – 230 87 89 of stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie over de Deeper Pro of één van onze andere producten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl