Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Deeper Pro

Wil je overal de beste visstek kunnen vinden? Koop dan nu de Deeper Pro bij de Mediawinkel.eu, de beste manier om info te verzamelen over een wateroppervlak.

Filters

  • Deeper Pro Fishfinder

  Deeper Pro Fishfinder

  € 147,93 Excl. BTW

  € 179,- Incl. BTW

  Deeper Pro fishfinder Smart Sonar fish finder, deze Deeper werkt met een WiFi verbinding i...

  • Deeper Cover

  Deeper Cover

  € 14,01 Excl. BTW

  € 16,95 Incl. BTW

  Deeper Cover voor nachtvissen

  • Deeper Smartphone Mount

  Deeper Smartphone Mount

  € 16,45 Excl. BTW

  € 19,90 Incl. BTW

  Deeper Smartphone Mount

  • Deeper Flexibele Arm 2.0

  Deeper Flexibele Arm 2.0

  € 53,64 Excl. BTW

  € 64,90 Incl. BTW

  Deeper Flexibele Arm 2.0

De beste manier om een beeld te krijgen van het oppervlak waar je wilt gaan vissen, is aan de hand van een fishfinder. Deze verkrijgt informatie over de vissenpopulatie in het gebied, de diepte van het water en allerlei info over de bodem. Aan de hand van deze informatie kun je bepalen of een visstek geschikt is of niet. Eén van de beste merken op het gebied van fishfinders is de Nederlandse producent Deeper. In het assortiment van dit merk zijn meerdere fishfinders te vinden, waaronder de Deeper Pro. Qua prijs behoort deze fishfinder tot de middenklasse van dit merk. Hieronder kun je meer lezen over Deeper Pro, de fabrikant Deeper en de voordelen van het gebruiken van een fishfinder zoals dit exemplaar.

Hoe ontstond Deeper?

De conceptie van het merk begon in 2012, toen de twee oprichters van Deeper een vistrip maakten naar Finland. Al van meerdere vissers hadden zij vernomen dat er enorme frustraties waren over het apparatuur dat beschikbaar was om bepaalde gebieden op het water in kaart te brengen. Tot dan deden deze instrumenten te weinig, waardoor de frustratie onder vissers groot was. Immers zal meer info leiden tot het vinden van een betere visstek, wat het vissen leuker maakt.

Toen de twee ondernemers tijdens hun vakantie in Finland gingen vissen, huurden de twee een vissersboot. Deze boot was uitgerust met een instrument waar zij tot dan toe onbekend mee waren. Deze fishfinder maakte gebruik van sonar om zo een gedetailleerd beeld te verkrijgen van het water waar de twee wilden vissen. Zo konden zij precies zien hoe diep het water was, hoe groot de aanwezige vissenpopulatie was en hoe het er voor stond met de bodem. Het idee voor Deeper werd geboren, want Deeper vindt dat zulke technologie voor iedere oevervisser beschikbaar dient te zijn. In 2013 werd de eerste fishfinder van dit merk op de markt gebracht. Inmiddels zijn er meerdere finders in het assortiment van Deeper terug te vinden, waaronder de Deeper Pro.

De voordelen van de Deeper Pro

De Deeper Pro is ideaal als je een goed beeld wilt krijgen van het water waarop je jezelf bevindt met de boot, maar als je tegelijkertijd niet de volle mep wilt betalen voor een fishfinder. Alhoewel de duurste variant van Deeper, de Deeper Pro+, beschikt over meer functies, is deze tegelijkertijd een stuk duurder en is het tevens nog maar de vraag of je aan alle functies behoefte hebt. Dit is een persoonlijke afweging, immers dien je bij het maken van een keus de functies van het apparaat te overlappen met jouw eigen wensen en behoeften. Op deze manier maak je de beste keus.

Maar wat zijn dan precies de pluspunten van de Deeper Pro? Ten eerste kun je met deze fishfinder veel info verkrijgen. Hierbij kun je denken aan informatie zoals de diepte van het water, de temperatuur van het water, de structuur van de bodem, de exacte locatie van jouw boot (middels GPS) en de hoeveelheid vissen die er in dit gebied te vinden zijn. De Deeper Pro markeert de vissen, wat het gemakkelijker maakt deze te vangen. Daarnaast kun je, door al deze info goed te analyseren, beter bepalen waar de vissen zich verbergen. Al met al zal al deze informatie jouw leven een stuk eenvoudiger maken.

Dankzij de ingebouwde GPS kun je de locaties van vissen, objecten en je eigen boot makkelijker in het oog houden. Dankzij de hoge scanfrequenties blijf je altijd up to date over wat er zoal in het water te vinden is. De informatie die de Deeper Pro verzamelt, wordt verstuurd naar jouw smartphone. Aan de hand van de Deeper app zie je binnen één oogopslag op een overzichtelijke manier alle verzamelde info. Deze app is te gebruiken op zowel iOS als Android telefoons. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi verbinding kun je altijd bij de gegevens. En wil je niet continu met je mobiel in je handen zitten? In de webshop van de Mediawinkel.eu is tevens een mount van Deeper te koop.

Hoe werkt de Deeper Pro?

Als je de Deeper Pro uit de verpakking haalt, zul je meteen zien dat je te maken hebt met een rond object dat je in water dient te gooien. Hierbij maak je het systeem vast aan de hoofdlijn, waarna je deze uitwerpt. Vanaf het moment dat de fishfinder het water raakt, begint deze met het verzamelen van gegevens. Er zitten drie gaatjes op deze fishfinder, waarbij je de hoofdlijn aan het bovenste gaatje dient vast te maken wanneer je vanaf de boot wilt vissen. Wanneer de sensoren water detecteren, begint de analyse. De verzamelde info kun je terug vinden aan de hand van de Deeper app. Aan de hand van deze informatie kun je vaststellen of je een geschikte visstek hebt gevonden. Dit alles maakt de Deeper Pro een ideaal instrument voor menig visser.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl