Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Deeper Pro+ | Deeper Pro Plus

Filters

  • Deeper Pro+ fishfinder

  Deeper Pro+ fishfinder

  -19% Sale

  266,90 € 177,64 Excl. BTW

  € 214,95 Incl. BTW

  Deeper Smart Sonar PRO+ fishfinder met ingebouwde GPS. De Deeper Pro+ is ook ideaal om te...

  • Deeper Cover

  Deeper Cover

  € 14,01 Excl. BTW

  € 16,95 Incl. BTW

  Deeper Cover voor nachtvissen

  • Deeper Smartphone Mount

  Deeper Smartphone Mount

  € 16,45 Excl. BTW

  € 19,90 Incl. BTW

  Deeper Smartphone Mount

  • Deeper Flexibele Arm 2.0

  Deeper Flexibele Arm 2.0

  € 53,64 Excl. BTW

  € 64,90 Incl. BTW

  Deeper Flexibele Arm 2.0

  • Deeper Smart Sonar CHIRP+

  Deeper Smart Sonar CHIRP+

  -8% Sale

  319,- € 243,76 Excl. BTW

  € 294,95 Incl. BTW

  Deeper Smart Sonar CHIRP+, fishfinder met GPS en wifi die gebruik maakt van CHIRP-technol...

  • Deeper Chirp+ winterbundel

  Deeper Chirp+ winterbundel

  -6% Sale

  319,- € 247,89 Excl. BTW

  € 299,95 Incl. BTW

  Deeper Chirp+ winterbundel met gratis accessoires ter waarde van €60.

Menig visser zal je kunnen vertellen over de waarde van het verkrijgen van informatie bij het zoeken naar een geschikte visstek. Er zijn meerdere factoren die bepalen of een visstek geschikt is om voor langere tijd in gevist te worden. Veel informatie kan verkregen worden aan de hand van een fishfinder. Deze spoort niet alleen vissen op, maar biedt je tevens de mogelijkheid om allerlei andere soorten info te verkrijgen over het gebied waar jij en jouw boot zich bevinden. Eén van de beste fishfinders van dit moment is de Deeper Pro+. Hieronder kun je meer lezen over wat fishfinders precies zijn, over het merk Deeper en waarom de Deeper Pro+ zo’n uitstekende fishfinder is.

Waarom gebruik maken van een fishfinder?

Als je het meeste uit een vistrip wilt halen, heb je accurate informatie nodig over de plek waar je van plan bent om te gaan vissen. Deze informatie verkrijg je aan de hand van een fishfinder. Aan de hand van sonar (soms in combinatie met GPS) krijg je een gedetailleerder beeld van de omgeving waarin je jezelf bevindt met de boot. Zoals de naam al aangeeft, is een fishfinder in staat om scholen vissen op te sporen (geavanceerdere finders zijn zelfs in staat om individuele vissen te vinden). Maar dat is niet de enige informatie die je kunt vergaren. Ook informatie over de bodem (structuur, diepte) en het water (diepte, temperatuur, aanwezigheid van planten) wordt vergaard door dit systeem.

Aan de hand van een fishfinder breng je dus een heel gebied in kaart, aan de hand waarvan je kunt bepalen of dit gebied een geschikte visstek is of niet. Deze informatie kun je op twee manieren ontvangen: het valt terug te lezen op de display, maar het is tevens mogelijk om deze info naar jouw smartphone te laten versturen door de fishfinder. Zo heb je altijd de meest up to date informatie bij de hand. Daarnaast hebben Deeper fishfinders als voordeel dat ze zo ongeveer overal gebruikt kunnen worden, van ondiepe wateren tot aan wateren met een maximale diepte van 80 meter. Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor een fishfinder. De Deeper Pro+ is een uitstekende keuze op dit gebied.

Voordelen Deeper Pro+

Het merk Deeper heeft meerdere fishfinders die onder te verdelen zijn in meerdere prijscategorieë. De Deeper Pro+ is de duurste variant binnen het assortiment van deze fabrikant, maar het valt tegelijkertijd te omschrijven als de meest geavanceerde variant. Natuurlijk zijn de standaard functies van een fishfinder terug te vinden op een Pro+. Hierbij kan gedacht worden aan functionaliteiten zoals het gebruik van sonar in combinatie van GPS om een duidelijk beeld te scheppen van de omgeving in het water. De nadruk ligt hierbij op de bodem en de vissenpopulatie.

Informatie vergaren over de bodem en de vissen is de basis van elke fishfinder, maar de Deeper Pro+ vergaart nog veel meer info over allerlei zaken. Ten eerste het water. Aan de hand van meerdere sensoren kunnen zaken zoals bijvoorbeeld de temperatuur vastgesteld worden. Doordat deze fishfinder meer informatie verkrijgt in vergelijking met andere fishfinders, is deze finder in staat om gedetailleerde kaarten te maken van grote gebieden. Meer dan ooit zul je zien of een gebied geschikt is om voor langere tijd in te vissen.

Dankzij de ingebouwde Wi-Fi connectie kan deze informatie meteen naar jouw eigen smartphone verstuurd worden. De informatie die de fishfinder voor je verkrijgt kan bekeken worden via de speciale Deeper app, waar alle informatie op een overzichtelijke manier aan je gepresenteerd wordt. En omdat deze info naar jouw smartphone wordt verstuurd, heb je te allen tijde de mogelijkheid om de informatie te analyseren. Heb je even geen tijd om de smartphone vast te houden? Dan loont het de moeite om de mount van Deeper aan te schaffen, zodat je altijd bij jouw smartphone kan zonder deze continu in je handen te houden.

Hoe gebruik je een Deeper Pro+?

De Deeper Pro+ valt te omschrijven als een ronde bal die, ondanks het relatief grote formaat, desalniettemin licht is. Waarschijnlijk vallen de drie gaatjes in de finder je gelijk op, hier bevestig je het ringetje waarmee je een connectie maakt tussen de het systeem en de hoofdlijn van de hengel.

Als je van plan bent om vanuit een boot te vissen, bevestig je de ring in het gaatje bovenop de Deeper Pro+. Het middelste gaatje gebruik je als je vanaf een kade vist, het onderste gat is het meest geschikt wanneer je vanaf de kant van bijvoorbeeld een vijver gaat vissen. Activatie gebeurt aan de hand van sensoren, welke water kunnen detecteren. Zo gauw als de Deeper Pro+ zich in het water bevindt, zul jij de eerste resultaten kunnen zien op jouw smartphone via de Deeper app.

Andere Deeper producten in het assortiment van de Mediawinkel.eu

De Deeper Pro+ is niet het enige product van de Nederlandse fabrikant Deeper dat terug te vinden is in de webshop van de Mediawinkel.eu. Hieronder vind je een overzicht van de andere producten van Deeper die bij de Mediawinkel.eu aan te schaffen zijn:

 • Deeper Start: de beginnersversie als het gaat om fishfinders van Deeper. Bevat de belangrijkste basisfuncties van een finder, maar de geavanceerdere opties die een Deeper Pro+ wel bevat ontbreken. Dit drukt de prijs van deze fishfinder behoorlijk, maar tegelijkertijd zijn de mogelijkheden wel iets minder. Desalniettemin een prima fishfinder voor de beginnende dan wel amateur visser.
 • Deeper Pro: de middenklasse, met meer functies dan de Deeper Start maar minder geavanceerd in vergelijking met de Deeper Pro+.
 • Deeper mount: zoals eerder al werd gesteld, is de verbinding tussen de Deeper Pro+ en de smartphone van belang. Aan de hand van de Deeper app zie je binnen een handomdraai de resultaten van de analyse waar en wanneer jij dat wilt. Echter zul je niet continu de smartphone in je handen willen houden. Dankzij een mount beschik je over een houder waarin je jouw smartphone kunt plaatsen. Zo kun je de resultaten bekijken zonder de hele tijd een telefoon in je handen te houden.
 • Deeper cover: om het systeem ook goed zichtbaar te maken in de nacht moet je deze cover aanschaffen.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl