Terug

 • Gratis verzending v.a. € 75,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Deeper Pro+ | Deeper Pro Plus

Filters

  • Deeper Pro+ fishfinder

  Deeper Pro+ fishfinder

  -17% Sale

  264,90 € 181,78 Excl. BTW

  € 219,95 Incl. BTW

  Deeper Smart Sonar PRO+ fishfinder met ingebouwde GPS. De Deeper Pro+ is ook ideaal om te...

  • Deeper Cover

  Deeper Cover

  € 10,70 Excl. BTW

  € 12,95 Incl. BTW

  Deeper Cover voor nachtvissen

  • Deeper Smartphone Mount

  Deeper Smartphone Mount

  € 16,45 Excl. BTW

  € 19,90 Incl. BTW

  Deeper Smartphone Mount

  • Deeper Flexibele Arm 2.0

  Deeper Flexibele Arm 2.0

  € 53,64 Excl. BTW

  € 64,90 Incl. BTW

  Deeper Flexibele Arm 2.0

  • Deeper Smart Sonar CHIRP+

  Deeper Smart Sonar CHIRP+

  -8% Sale

  319,- € 243,76 Excl. BTW

  € 294,95 Incl. BTW

  Deeper Smart Sonar CHIRP+

  • Deeper Thermosfles

  Deeper Thermosfles

  -48% Sale

  24,95 € 10,70 Excl. BTW

  € 12,95 Incl. BTW

  Deeper Thermosfles van roestvrij staal

  • Deeper Chirp+ winterbundel

  Deeper Chirp+ winterbundel

  0% Sale

  319,- € 264,42 Excl. BTW

  € 319,95 Incl. BTW

  Deeper Chirp+ winterbundel met gratis accessoires ter waarde van €60.

  • Deeper Nekwarmer

  Deeper Nekwarmer

  € 12,36 Excl. BTW

  € 14,95 Incl. BTW

  Deeper Nekwarmer van lichtgewicht, ademende en vocht afvoerende stof.

  • Deeper Chirp +2

  Deeper Chirp +2

  -3% Sale

  349,95 € 280,17 Excl. BTW

  € 339,- Incl. BTW

  Deeper Chirp +2 inclusief night cover.

Met de Deeper Pro+, ofwel Deeper Pro Plus zijn vissers in staat om waardevolle informatie te verkrijgen over een potentiële visstek. Meerdere factoren bepalen de geschiktheid van een visstek, waaronder bijvoorbeeld de vispopulatie. Een groot deel van deze informatie is verkrijgbaar via een fishfinder. Een fishfinder spoort niet enkel en alleen vissen op, maar verschaft bijvoorbeeld ook waardevolle informatie over het bodemoppervlak. De Deeper Pro+ is één van de beste fishfinders van dit moment. Lees verder voor meer informatie over de Pro+ of bekijk ons complete assortiment hierboven.

Gebruik maken van een fishfinder

Met een fishfinder haal je het meeste uit een visstrip. Dit komt doordat een fishfinder belangrijke informatie verschaft over het gebied waar je wilt gaan vissen. De Deeper Pro+ maakt gebruik van een sonarsignaal (soms in combinatie met GPS) om een gedetailleerd beeld te verschaffen van jouw omgeving. Een fishfinder is, zoals de naam al doet vermoeden, in staat om vissen op te sporen, maar daarnaast is het mogelijk om met de Deeper Pro Plus nog veel meer andere informatie te vergaren. Denk maar eens aan waardevolle informatie over de bodem of het water.

Aan de hand van een fishfinder, zoals de Deeper Pro Plus is het dus mogelijk om een visgebied in kaart te brengen. De informatie vanuit de Deeper Pro+ kan worden afgelezen op het displayscherm, maar daarnaast is het ook mogelijk om de informatie direct naar je smartphone te versturen. Hiervoor is het echter wel noodzakelijk dat je de App installeert op je iOS of Android telefoon. De Deeper Pro Plus kan overal gebruikt worden tot aan wateren met een diepte van maximaal 80 meter. Wanneer je kiest voor de Deeper Pro Plus ben je verzekerd van een uitstekende keuze.

De voordelen van de Deeper Pro+

Dit merk heeft verschillende fishfinders in haar assortiment. De Deeper Pro+ fishfinder is de meest prijzige, maar tegelijkertijd ook de meest geavanceerde variant. Vanzelfsprekend vergaart dit systeem informatie over de bodem en vissenpopulatie, maar daarnaast vergaart de Deeper Pro Plus nog veel meer informatie. Zo is de Pro+ in staat om informatie over de watertemperatuur te achterhalen, maar daarnaast is dit systeem ook in staat om gedetailleerde kaarten te maken van grote gebieden. Dit is bij de reguliere Deeper Pro fishfinder een stuk minder het geval. Met de Pro+ zijn vissers dus uitstekend in staat om te bepalen of een gebied geschikt is om te vissen.

Naast bovengenoemde voordelen beschikt de Deeper Pro+ over een Wi-Fi connectie. Hierdoor kan de informatie die het systeem heeft achterhaald direct naar jouw smartphone worden gestuurd. De informatie kan bekeken worden door gebruik te maken van de App, waarin alle informatie overzichtelijk terug te vinden is. Heb je het even te druk om jouw smartphone vast te houden? Dan kan je bij Mediawinkel.eu ook terecht voor de aanschaf van een Deeper mount.

Hoe maak je gebruik van de Deeper Pro Plus?

Deeper Pro+ ziet eruit als een ronde bal en is licht in gewicht. De Pro+ heeft drie verschillende gaatjes die je kunt bevestigen op de hoofdlijn. Ben je van plan om vanuit een boot te vissen? Bevestig dan de ring in het bovenste gaatje op de Deeper Pro Plus. Gebruik het middelste gaatje wanneer je vanaf een kade vist. Het onderste gaatje gebruik je wanneer je vanaf de kant gaat vissen. Zodra je de fishfinder aan de lijn hebt bevestigd werp je je lijn uit. Het apparaat zal direct wanneer hij het water raakt beginnen met het verzamelen van informatie. Deze informatie wordt direct doorgezet naar jouw smartphone via de App.

Behoefte aan meer informatie

Wanneer je behoefte hebt aan meer informatie over de Deeper Pro+ raden wij je aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan je het beste doen door te bellen naar +31 10 – 230 87 89 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Wij staan dag in dag uit klaar om al jouw vragen over de Deeper Pro Plus te beantwoorden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl