Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Humminbird Piranhamax

Humminbird PiranhaMax fishfinder en kaartplotter voor boten en zeiljachten. Dieptemeting van de onderwaterwereld onder en naast de boot, altijd helder beeld.

Filters

  • Humminbird PiranhaMax 4 DI

  Humminbird PiranhaMax 4 DI

  -13% Sale

  229,- € 165,21 Excl. BTW

  € 199,90 Incl. BTW

  De Humminbird PiranhaMax 4 DI is een toestel met Down Imaging en 2D DualBeam sonar.

  • Humminbird Piranhamax 4 fishfinder

  Humminbird Piranhamax 4 fishfinder

  € 107,43 Excl. BTW

  € 129,99 Incl. BTW

  Humminbird Piranhamax 4 fishfinder met een uiterst helder kleuren scherm. Compleet met XNT...

Met de Humminbird PiranhaMax koop je een voordelige fishfinder die precies aan jouw wensen voldoet. Dit apparaat is compact en draagbaar en zeer geschikt voor de recreatievisser en zeiler. De nieuwste PiranhaMax serie heeft een 20% groter scherm dan voorgaande modellen. Dankzij de interne GPS navigeer je moeiteloos over binnenlandse en buitenlandse wateren. De PiranhaMax is in verschillende modellen verkrijgbaar bij Mediawinkel.eu.

Voordelig geprijsde Humminbird PiranhaMax

Op het gebied van fishfinders is er veel te krijgen. Om zeilen en cruisen voor iedereen toegankelijk te maken is er de PiranhaMax. Continu blijft de ontwikkelaar slimme technologie introduceren voor zeilers en vissers. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1971. In 1975 introduceerde Humminbird de allereerste waterdichte dieptemeter.

Altijd duidelijk zicht

Deze betrouwbare Humminbird PiranhaMax fishfinder geeft duidelijk inzicht van de aanwezigheid van vis en bodemverloop. Deze Humminbird is uitgerust met een 4,3 inch kleuren beeldscherm. De PiranhaMax 197c is voorzien van een 320 x 240 pixels 256 kleuren beeldscherm.

De Dual Beam sonar heeft een brede kijkhoek voor optimale bereik en weergave van bodemsamenstelling en bodemprofiel.

Markeer je eigen waypoints

Met waypoints vind je snel een eerder opgegeven locatie terug. De PiranhaMax ondersteunt waypoints zodat je altijd tracks terug kan zien. Lees de koers en snelheid af en breng je positie nauwkeurig in beeld. Waypoints zijn onmisbaar wanneer je een goede vislocatie gevonden hebt, maar ook om een unieke vaarroute terug te vinden.

The Humminbird PiranhaMax maakt gebruik van Down Scanning. Dit is de mogelijkheid om gedetailleerde foto-achtige beelden van de onderwaterwereld weer te geven. Down Imaging is een geregistreerd handelsmerk van het merk Humminbird. Deze technologie werkt het best in ondiepe wateren. Hier krijg je de beste beeldkwaliteit en dieptemeting. Down Imaging maakt gebruik van de 2D Solar Dual Beam Plus en is zeer geschikt als voordelige navigatie voor kleine boten en jachten.

De modellen van Humminbird PiranhaMax

Mediawinkel.eu heeft verschillende modellen van de PiranhaMax in het assortiment opgenomen. Dit zijn voordelige kaartplotters die toch voldoen aan al je wensen. De Humminbird PiranhaMax 197C wordt compleet geleverd met hektransducer. Dit is het zend en ontvang element van de dieptemeter. Het model 197C heeft een gemakkelijk te bedienen gebruikersinterface, visalarmen, dieptealarmen en sonarzoom. Daarnaast hebben we ook de Humminbird PiranhaMax 4 in ons assortiment. Deze maakt gebruik van dual frequentie en DownImaging.

De voordelig geprijsde Humminbird PiranhaMax is een uitstekende fishfinder of dieptemeter. Hiermee meet je de diepte van het water, bekijk je het bodemverloop en de aanwezigheid van vis en obstakels. De transducer bevestig je aan de spiegel van de boot. Daarnaast kun je ook gebruik maken van een transducer stang, hiermee is deze eenvoudig verplaatsbaar. Bij Mediawinkel.eu vind je de Humminbird Fishing Buddy. Monteer deze op iedere willekeurige plek op de boot. Met de Fishing Buddy koop je een Humminbird PiranhaMax fishfinder transducer en stang ineen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl