Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Deeper fishfinder

Het vinden van de beste visstek was nog nooit eerder zo eenvoudig als nu met een Deeper fishfinder! Ontdek ons assortiment met Deeper fishfinders nu!

Filters

  • Deeper Pro

  Deeper Pro

  € 156,20 Excl. BTW

  € 189,- Incl. BTW

  Deeper Pro Smart Sonar fish finder, deze Deeper werkt met een WiFi verbinding in plaats va...

  • Deeper Pro+

  Deeper Pro+

  -18% Sale

  266,90 € 181,78 Excl. BTW

  € 219,95 Incl. BTW

  Deeper Smart Sonar PRO+ fishfinder met ingebouwde GPS. De Deeper Pro+ is ook ideaal om te...

  • Deeper Flexibele Arm 2.0

  Deeper Flexibele Arm 2.0

  € 53,64 Excl. BTW

  € 64,90 Incl. BTW

  Deeper Flexibele Arm 2.0

  • Deeper Start

  Deeper Start

  € 123,93 Excl. BTW

  € 149,95 Incl. BTW

  Deeper Start fish finder met WiFi.

  • Deeper Smartphone Mount

  Deeper Smartphone Mount

  € 16,45 Excl. BTW

  € 19,90 Incl. BTW

  Deeper Smartphone Mount

  • Deeper Cover

  Deeper Cover

  € 14,01 Excl. BTW

  € 16,95 Incl. BTW

  Deeper Cover voor nachtvissen

Het vinden van de meest interessante visstek is niet altijd even eenvoudig, in tegendeel. Dit zorgt voor een niet onbelangrijke frustratie onder vissers. Door gebruik te maken van een Deeper fishfinder behoort dit gelukkig tot het verleden. Het aanschaffen van één van de verschillende Deeper fishfinders zorgt er namelijk voor dat je beschikt over een slim sonarsysteem welke uitgebreide informatie verzamelt over de vislocatie in kwestie. De Deeper-app die kan worden geïnstalleerd op je smartphone of tablet maakt het bovendien mogelijk om deze data realtime te evalueren. Het vinden van de beste visstek was door gebruik te maken van een Deeper fishfinder dus gegarandeerd nog nooit eerder zo eenvoudig!

Uiterst gedetailleerde data

De data die wordt gegenereerd door gebruik te maken van een Deeper fishfinder is bijzonder gedetailleerd. Zo krijg je niet alleen informatie te zien met betrekking tot de diepte evenals de locatie, de hoeveelheid en de grootte van de vis, maar wordt ook de structuur en het verloop van de bodem in kaart gebracht. Andere gegevens waar je op kan rekenen hebben betrekking tot de diepte en de temperatuur van het water en ook de aanwezigheid van waterplanten is iets waar je als visser graag bij stil zal willen blijven staan. Ook alle mogelijke obstakels die zich hier bevinden worden dan ook probleemloos aangegeven.

Altijd en overal gebruikmaken van een Deeper fishfinder

Een eveneens niet onbelangrijke troef van een Deeper fishfinder is terug te vinden in het feit dat ze werkelijk overal en altijd kan worden gebruikt. Ze kan dan ook worden gebruikt in water met een diepte gaande van 0,5 tot maximaal 80 meter. De exacte diepte is echter wel afhankelijk van het type Deeper fishfinder waar gebruik van wordt gemaakt. De sonar kan verder zowel worden gebruikt op zee, in een rivier als op een meer en dat bij temperaturen die kunnen variëren van -10 tot +40 graden. Gebruikmaken van een Deeper fishfinder is bovendien mogelijk vanaf elke positie die boven of gelijk aan het waterniveau staat.

Verschillende Deeper fishfinders

Zoals je zal merken bij het aanschouwen van het aanbod aan Deeper fishfinders hier bij Mediawinkel.eu is het mogelijk om een keuze te maken uit verschillende exemplaren. Neem nu bijvoorbeeld eens de Deeper fishfinder PRO en PRO+. Deze uitvoeringen kenmerken zich door een zeer groot bereik. Ze hebben dan ook de mogelijkheid om vis te registreren tot een afstand van zomaar even 100 meter. De sonar gaat bij deze uitvoeringen daarenboven ook nog eens tot een niet onaanzienlijke diepte van 80 meter. De zeer hoge scanfrequentie evenals resolutie zorgen er bovendien voor dat de Deeper PRO en de Deeper PRO+ perfect in staat zijn om kleine en snel bewegende objecten waar te nemen.

Automatisch in- en uitschakeling

Kies je er voor om over te gaan tot het aanschaffen van één van de verschillende Deeper fishfinders? In dat geval ben je zomaar verzekerd van een uitstekend, zeer laag energieverbruik. Dit komt door de innovatieve manier van werken. Een Deeper fishfinder is namelijk voorzien van een lithium polymeerbatterij welke wordt omgeven door een waterbestendig schuim. Op het ogenblik dat de Deeper het water raakt schakelt deze automatisch in. Wordt ze uit het water gehaald? Dan schakelt ze meteen terug uit. Op deze manier gaat er nooit doelloos energie verloren waardoor jouw Deeper fishfinder ook op vlak van verbruik werkelijk uitstekend kan worden genoemd. Wil jij er graag de best mogelijke visplaatsen uitkiezen? Bestel dan vandaag nog één van de Deeper fishfinders hier bij Mediawinkel.eu!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl