Icom IC-M87 ATEX
IC-M87 ATEX €699,-

IC-M87 ATEX

Merk: Icom
€577,69 Excl. btw
€699,00 Incl. btw
Artikelnummer: IC-M87 ATEX
 • Dit product wordt gratis verzonden!
 • Garantie op jouw IC-M87 ATEX
 • Klanten beoordelen Mediawinkel.eu met een 9.3
 • Deskundig en persoonlijk advies
 • Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen
 • Klantenservice van 09:00 tot 19:00
Informatie
De IC-M87 ATEX-uitvoering voldoet aan de 94/9/EG ATEX-richtlijn. Hierdoor is deze versie geschikt voor gebruik op gevaarlijke locaties op het land of op zee, zoals booreilanden, tankers, enz.

De Icom IC-M87 ATEX heeft een ingebouwde spraakscrambler met 32 codes voor privé-communicatie. De IC-M87 voldoet aan de behoeften van zowel zakelijke en als industriële gebruikers die een waterdichte maritieme portofoon en eenvoudige PMR zendontvanger nodig hebben. Deze ATEX goedgekeurde IC-M87 portofoon biedt tweewegcommunicatie met veiligheidsgoedkeuring, en voorkoming van explosie en brand op gespecificeerde gevaarlijke locaties.


Goedkeuringclassificatie, d
e classificatie van toelating is II2G EEx ib IIA T3. Zorg ervoor dat de ATEX-classificatie van de IC-M87 ATEX voldoet voor de beoogde plek van gebruik.

Robuuste, compacte en lichtgewicht body
De IC-M87 meet slechts 62 x 97 x 39 mm en weegt 290 gram (met inbegrip van de BP-227AX). Het robuuste uit één stuk aluminium bestaande chassis is ontworpen voor MIL-standaard-eisen.
 
Waterdichte constructie
De IC-M87 is waterdicht volgens IPX7* en is ontworpen voor om te gebruiken onder extreme omstandigheden zoals onweer, hoge luchtvochtigheid en snelle temperatuurwisselingen. *(1m diepte gedurende 30 minuten)
 
Eenvoudige bediening
Een duidelijk groot duidelijke LCD-scherm (30 x 8 x 14 mm) en de knoppen met achtergrondbediening zorgen voor directe herkenning van informatie en verzekeren u van een betrouwbare communicatie onder alle lichtomstandigheden. De grote volumeknop en duidelijk gelabelde drukknoppen zorgen te allen tijde voor eenvoudige en efficiënte bediening, zowel op zee als aan wal.
 
Standaard Lithium-Ion accu
De IC-M87 wordt standaard geleverd met de BP-227AX 1700 mAh Li-Ion accu. Deze geeft een grote bedrijfsduur van tot 23 uur*, zonder 'geheugen-effect' van de batterij. *Inschakelduur Tx : Rx : stand-by = 5 : 5 : 90
 
Waterbestendige luidsprekermicrofoon, HM-138
Een optionele luidsprekermicrofoon, HM-138, heeft een waterdichte constructie volgens IPX7. De HM-138 is een goedgekeurde accessoire voor ATEX gebruik.
 
Ingebouwde spraakscrambler
Het ATEX-model heeft een ingebouwde spraakscrambler met 32 codes, compatibel met de UT-112.
 
22 programmeerbare kanalen voor gebruik aan land
De IC-M87 voldoet zowel voor maritieme als PMR-toepassingen. Een simpele druk op de knop schakelt de gebruikte frequentieband om tussen zee- en land-kanalen. Elk PMR-kanaal is programmeerbaar* tussen breed/smal (25/12,5 kHz of 20/12,5 kHz) kanaalafstand en CTCSS- en DTCS toonsignalering zijn ingebouwd.
*Optionele kloonsoftware, CS-M88/M87 en kloonkabel zijn benodigd voor de programmering.

Specificaties  Icom IC-M87 ATEX;

 • Normaal, prioriteit en tag-scannen
 • Self-checkfunctie controleert temperatuur, accuspanning en op binnendringend water
 • Eenvoudige omhoog-/omlaag-schakelaars voor kanaalselectie
 • Accu-indicator in vier stappen
 • Signaaltoon is selecteerbaar voor elke knop
 • Hoge snelheid klonen (19200bps) tussen PC en portofoon
 • MIL spec. getest op MIL-STD F
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur.nl