Minn Kota i-Pilot Link-Riptide ST
i-Pilot Link-Riptide ST €1159,-

i-Pilot Link-Riptide ST

Merk: Minn Kota
€957,85 Excl. btw
€1.159,00 Incl. btw
Artikelnummer: 00448184
  • Dit product wordt gratis verzonden!
  • Garantie op jouw i-Pilot Link-Riptide ST
  • Klanten beoordelen Mediawinkel.eu met een 9.3
  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen
Informatie

De krachten van de Minn Kota i-Pilot en de Humminbird fishfinders samen gebracht in de i-Pilot Link. Via het Ethernet verbinden met een Humminbird 1100, 900, 800 en 700 serie (geselecteerde modellen) is de Spot-Lock ook vanaf de Humminbird te plaatsen en zichtbaar op het navigatiescherm. Zo kan je tot 25500 spot opslaan op je Humminbird en 16 spts op je i-Pilot Link.

i-Track is een nieuwe functie voor het opslaan van de afgelegde route (max. 3 km). De i-Track kan worden opgeslagen op de Humminbird en de i-Pilot Link afstandsbediening. Zet i-Track standaard aan en de visser kan altijd zijn route terug volgen zonder van te voren de record functie aan te hoeven zetten.

Met de GoTo functie kan naar iedere Spot Lock, waypoint of i-Track, opgeslagen op Humminbird of i-Pilot Link, worden gevaren met de boegmotor binnen bereik van een halve kilometer.

Autopilot en Advanced Autopilot zijn gelijk aan de gewone i-Pilot, maar ook te bedienen vanaf de Humminbird.

i-Pilot Link is beschikbaar voor alle Terrova (ook voor-geïnstalleerd verkrijgbaar) en PowerDrive V2 boegmotoren voor zoet water en voor alle Riptide ST (ook voor-geïnstalleerd verkrijgbaar) en Riptide SP boegmotoren voor zout water.

De i-Pilot® Link™ Draadloze afstandsbediening met full-colour scherm laat een scala aan informatie zien zoals: actieve functie, gebruikersmenu, GPS status, snelheid over de grond, afstand tot het waypoint, diepte, koers over de grond, watertemperatuur. De afstandsbediening wordt gevoed door een batterij die op dezelfde manier als een mobiele telefoon geladen wordt.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur.nl