Terug

Humminbird AS 360 SSI

Uitverkocht

 • Artikelcode: 00447190

Humminbird AS 360 SSI, 360° rond je boot alles zien.

€ 1.610,74 Excl. BTW Gratis verzending

€ 1.949,- incl. BTW

Aan verlanglijst toevoegen

 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Gratis verzending
 • 2 jaar garantie op je AS 360 SSI
 • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

De Humminbird AS 360 SSI laat een gedetailleerde 360° beeld zien rondom je boot. Net zoals Side Imaging en Down Imaging produceert de HB 360° onvoorstelbare gedetailleerde beelden van de onderwaterwereld, maar nu met 360° dekking en een bereik van 45 meter in iedere richting. Tijdens het trollen of zelfs stilliggend! een bijna fotografisch beeld van de bodem, het talud, structuren en vis. Met de HB 360° zie jij de vis voordat zij jou zien.


Begrijp de bundel

Stel je Humminbird 360° voor als een dunne muur van sonarpulsen die zich tot 45 meter uitstrekken in iedere richting rondom je boot. Deze "muur" draait om zo een 90 meter grote cirkel te creëren waarmee je gebieden onder water kunt bekijken die zo goed als onmogelijk te zien zijn met alle andere sonartechnieken. En omdat de sonar "muur" beweegt hoef jij dat niet doen!

Vijf snelheden

Om de flexibiliteit op het water te vergroten kan je kiezen uit een vijftal draai snelheden. Lagere snelheid van de sonarbundel geeft meer details, maar het beeld ververst minder snel. Daarentegen geeft een hogere draaisnelheid minder beeldkwaliteit, maar meer verversing van het scherm.
De Humminbird 360° wordt gelanceerd via de bediening van je Humminbird fishfinder/kaartplotter of via de bedieningsknoppen op de bovenkant van de behuizing. De transducer laat je zakken tot onder de bodem van boot en de schroef om zo een ongehinderd beeld rondom te krijgen. De ideale gebruiksdiepte instelling is een simpel op te slaan en wordt opgeslagen in het geheugen van de HB 360°. Het systeem werkt geruisloos en verjaagt zo niet de vissen in de buurt.

Het HB 360° lanceer- en draaimechanisme is samen met de transducer de hardware achter de opmerkelijke sonar beelden. Het HB 360° systeem is verkrijgbaar als toevoeging op alle Humminbird fishfinder/kaartplotter met Side Imaging én Ethernet.

HB 360° geeft ook de mogelijkheid de veeg te isoleren variërend van 10° tot 360°. Je kan de bundel in iedere stand isoleren, maar vooral vooruit de boot is bijzonder nuttig. Gecombineerd met je eigen kennis over onderwater-structuren waar vis zich ophoudt en die zich voor je boot bevinden, kan je al beginnen met werpen zonder de vis met je boot te laten schrikken. En omdat de bundel minder oppervlakte hoeft te bestrijken profiteer je gelijk van een snellere schermverversing.


(A) bootpositie

De positie van je boot t.o.v. het beeld op het scherm
(B) bundelpositie

De stand van de bundel die rondom je boot veegt.
(C) waterkolom

De donkere cirkel rondom je boot geeft beeld van bodembedekking en activiteit tussen je boot en de bodem van het water
(D) Vlakke bodem

Neutrale blauwtinten geven een vlakke bodem aan
(E) Stijgende bodem

Lichtere kleurschakeringen zijn typisch voor bodem die omhoog gaat. Soms wordt hele harde bodem weergeven als een wittere tint.
(F) Dalende bodem

Donkerder gekleurde delen geeft aan dat het dieper wordt.
(G) Bodembedekking/structuren/vis

Objecten die op de bodem staan worden getoond als een duidelijke heldere vorm met een naastliggende donkere sonar "schaduw" Normaal geeft een lange schaduw aan dat het object hoog is een kleine schaduw geeft iets korts aan. Het is belangrijk om op te beseffen dat de schaduw vaak meer vertelt over het object dan de primaire sonarreflectie. Vis verschijnt als kleine witte vlekjes in beeld. 


Bekijk 360° beelden naast je klassieke sonarscherm of je navigatie.Humminbird-AS360 handleiding

Humminbird AS 360 SSI Imaging Trolling MotorInstallationGuide.

Reviews

Gerelateerde producten

Recent bekeken

  • Humminbird AS 360 SSI

  Humminbird AS 360 SSI

  € 1.610,74 Excl. BTW

  € 1.949,- Incl. BTW

  Humminbird AS 360 SSI, 360° rond je boot alles zien.

  Niet op voorraad

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
AS 360 SSI

AS 360 SSI

€ 1.610,74 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl