Entel HT649 GMDSS P2
HT649 GMDSS P2 €499,-

HT649 GMDSS P2

Merk: Entel
€412,40 Excl. btw
€499,00 Incl. btw
Artikelnummer: HT649 P2
  • Dit product wordt gratis verzonden!
  • Garantie op jouw HT649 GMDSS P2
  • Klanten beoordelen Mediawinkel.eu met een 9.3
  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen
Informatie

Entel HT649 GMDSS radio, met een goed zichtbaar LCD-display, 7-toetsen toetsenbord en IP68-classificatie (dompelpomp tot 5 m gedurende 1 uur), en voldoet aan de Pan European ETS300-225-specificatie. Voorzien van MIL-STD 810C, D / E / F-certificering, bestand tegen schokken, trillingen en vocht met de nieuwste ruisonderdrukkingstechnologie, levert heldere audio in elke omgeving. 

Deze radio wordt geleverd met geavanceerde Li-Ion-batterijtechnologie. De slimme batterijen tellen het aantal voltooide ladingen, waarschuwen ze voor het dreigende einde van de levensduur van de batterij en het elimineren van het geheugeneffect betekent dat de batterij volledig droog is voordat deze wordt opgeladen.

Het grote LCD-display toont informatie zoals kanaalnamen, aantal acculadingen, signaalsterkte enz., Terwijl een toetsenbord met 7 toetsen directe toegang tot functies biedt. Deze radio wordt geleverd met 19 kanalen die elke combinatie van INT, VS, CAN of privékanalen kunnen zijn.

Met VOX kunt u deze radio handsfree gebruiken met een oorstukje dat kan worden aangesloten op de radio via de speciaal ontworpen, robuuste accessoire-aansluiting. Dit is een veilige bout om de connector te beschermen.

De HT649 Portable-serie heeft de mogelijkheid om naar een actief kanaal te zoeken. Wanneer het kanaal wordt gevonden, selecteert de radio automatisch het kanaal voor u. Om onbedoelde bediening te voorkomen, kunnen de toetsen en bedieningselementen van uw radio worden vergrendeld door de gebruiker of, indien ingesteld, automatisch door de radio.

Handleiding Entel HT649 GMDSS.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur.nl