Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Smart Home

Smart home mag niet ontbreken in het hedendaagse huishouden. Zo maak je optimaal gebruik van de mogelijkheden van je apparaten.

Filters

  • Plugwise slimme thermostaat

  Plugwise slimme thermostaat

  € 180,99 Excl. BTW

  € 219,- Incl. BTW

  Plugwise slimme thermostaat Anna is een zelflerende thermostaat die de temperatuur in huis...

  • Eminent Powerline starterkit

  Eminent Powerline starterkit

  € 57,83 Excl. BTW

  € 69,98 Incl. BTW

  Eminent Powerline starterkit, 500Mbps, set van 2 (EM8031)

  Niet op voorraad

  • Qubino montagekit

  Qubino montagekit

  € 7,40 Excl. BTW

  € 8,95 Incl. BTW

  Qubino ZMNHFA1 montagekit
  2M casing SET

  • Qubino Temperature sensor

  Qubino Temperature sensor

  € 12,31 Excl. BTW

  € 14,90 Incl. BTW

  Qubino Temperature sensor ZMNHEA1

  • Qubino Inbouw Deursensor

  Qubino Inbouw Deursensor

  € 8,18 Excl. BTW

  € 9,90 Incl. BTW

  Qubino Inbouw Deursensor, Built-in door sensor

  • Qubino Deursensor

  Qubino Deursensor

  € 8,18 Excl. BTW

  € 9,90 Incl. BTW

  Qubino Deursensor. Qubino Surface Door Sensor
  Surface door sensor

  • Qubino Thermostaat koud en warm

  Qubino Thermostaat koud en warm

  € 57,77 Excl. BTW

  € 69,90 Incl. BTW

  Qubino Thermostaat koud en warm, Flush Heat & Cool Thermostaat ZMNHKD1

  • Qubino Thermostaat aan/uit

  Qubino Thermostaat aan/uit

  € 57,77 Excl. BTW

  € 69,90 Incl. BTW

  Qubino ZMNHID1 thermostaat, Flush On/Off Thermostaat

  • Qubino Stroomschakelaar

  Qubino Stroomschakelaar

  € 49,50 Excl. BTW

  € 59,90 Incl. BTW

  Qubino Flush 1 schakelaar ZMNHAD1 Z-Wave Plus

  • Qubino Flush Dimmer Module

  Qubino Flush Dimmer Module

  € 49,50 Excl. BTW

  € 59,90 Incl. BTW

  Qubino Flush Dimmer Module

  • Qubino centrale bedieningsunit

  Qubino centrale bedieningsunit

  € 49,50 Excl. BTW

  € 59,90 Incl. BTW

  Qubino ZMNHCD1 centrale bedieningsunit smart home, Flush Shutter, 868.4 MHz

  • Eminent dual band WiFi repeater

  Eminent dual band WiFi repeater

  € 32,98 Excl. BTW

  € 39,90 Incl. BTW

  Eminent dual band WiFi repeater met Crossband technologie, haal nu een maximale snelheide...

  • Gratis verzending v.a. € 35,-
  • Voordelige prijzen
  • Groot assortiment

Met een smart home ben je van alle mogelijke gemakken voorzien. Je kunt allerlei slimme apparaatjes kopen, die bestaande apparaten flexibeler maken. Denk aan die lamp in je woonkamer, die normaal standaard licht geeft. Met een slimme toevoeging kun je het licht ineens zachter maken. Hiermee kun je de lamp meer sfeer geven en het licht aanpassen aan de stemming waar je in bent. Ook kan het seizoen je voorkeur beïnvloeden of de activiteit die je op dat moment in de kamer wilt doen. Een boek lezen kun je beter bij goed licht doen, maar om een meditatie te doen mag het licht wel iets sfeervoller en rustiger.

Het nut van een smart home voor als je ouder wordt

Slimme apparaten voegen iets praktisch toe aan je woon- of verblijfplek. Of het nu om je appartement met balkon, bungalow met tuin of bedrijf op industrieterrein gaat; je wilt altijd het beste voor je omgeving, waarmee je ook een stukje zekerheid kunt realiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van deur sensoren die je extra veiligheid bieden? De sensoren kunnen op de deur geplaatst worden. Een deel wordt aan je deur bevestigd, het andere deel aan het kozijn. Wanneer je de deur dicht doet, zitten beide delen op dezelfde hoogte en ontstaat er een magnetisch veld.

De werking van deur sensoren in een smart home

Zolang het magnetisch veld aanwezig is, nadat je het geactiveerd hebt, is alles in orde en ben je veilig. Wordt het magnetisch veld verbroken, nadat je het actief gemaakt hebt, dan gaat er een alarm af. Zo’n alarm is - zeker wanneer je ouder wordt - een prettige gedachte. Het gaat er dan niet om, dat je een indringer met een knuppel weer je appartement weet uit te jagen. Wel geeft het je de tijd om jezelf in veiligheid te brengen en contact op te nemen met politie en familie. Zij kunnen dan verder actie ondernemen.

Het gemak van een smart home als je voor het eerst op jezelf gaat wonen

Als je jong bent groei je op met de kleine apparaatjes die allerlei gemakken toevoegen aan je leven. Je staat er eigenlijk niet eens bij stil en hebt niet hoeven na te denken over het effect van kleine investeringen. Ga je voor het eerst het warme nest verlaten? Dan merk je wat de WiFi repeaters bij je ouders thuis voor verschil in huis maakten. Je moet nu dicht bij de router gaan zitten, om WiFi op je telefoon, tablet of laptop te kunnen ontvangen. Dat is helemaal niet handig als je ’s avonds in bed nog wat wilt internetten of een luisterboek wilt downloaden. En had je wel al ontvangst in je slaapkamer? Dan was de snelheid misschien ver zoek door de dikke muren in je eerste appartementje.

Smart home toepassingen: kleine investering, groot verschil

Je aanpak is dan ook heel simpel. Kijk naar wat je in je vorige kamer of in het hele huis voor gemakken had en analyseer of - en hoe - je die op je nieuwe stekkie ook kunt realiseren. Je kunt ook kijken of je vrienden bepaalde snufjes in huis hebben, die hun leven gemakkelijker maken. Heb je een kamer in een groot studentenhuis? Dan wil je misschien wel eenvoudige deur sensoren installeren, zodat je ’s nachts niet onverwacht bezoek in je kamer krijgt. Maar je kunt ook van het merk Eminent de Powerline Starterskit met het hele huis aanschaffen, om jullie netwerk in alle kamers optimaal te laten functioneren. Op deze manier kun je makkelijk op internet inloggen op de website van je opleiding of je besluit met het hele studentenhuis een potje te gamen op jouw kamer met wat extra controllers en een goed werkend netwerk. En met die slimme thermostaat is nu het hele huis lekker warm. Geen koude zolderkamers meer dankzij smart home.

De diverse modules van Qubino

Het mooie van deze smart home modules is dat je niet alles in een keer hoeft aan te pakken. Je begint met de Qubino montagekit en de eerste interessante of nuttige toepassing die je kunt bedenken. Neem bijvoorbeeld de stroomschakelaar. De kleine module van de schakelaar wordt in de montagekit geplaatst. Hierdoor kun je met een druk op de knop je elektrische garagedeur open of dicht laten gaan. Je kunt keukenapparaten op de schakelaar zetten, zodat ze met een knop aan gaan.

Het opgeruimde effect van de Qubino modules

Door modules in je keuken aan te brengen, kun je alle kabels van keukenapparaten veel mooier wegwerken. De blender, melkopschuimer, waterkoker en Nespresso staan nu prachtig naast elkaar, zonder alle kabels in de knoop te hebben of telkens van stopcontact te moeten wisselen. En je hebt altijd de zekerheid dat, ook al is een stekker nog ingestoken, er niks kan gebeuren wanneer je de schakelaar omgezet hebt. Dat geeft je een veilig gevoel in je smart home.

Andere modules van Qubino

Naast de standaard montagekit en stroomschakelaar, kun je ook temperatuur- en deursensoren in je smart home plaatsen, of een centrale bedieningsunit inbouwen. Met deze bedieningsunit kun je met de schakelaar je raambekleding bedienen, die voorzien is van het Z-wave protocol. Als je de dimmer module ook al hebt, kun je in het najaar op hetzelfde moment je jaloezieën sluiten en de lamp aandoen en tot een prettige lichtsterkte dimmen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl