Filter uw productenHCP Hit LC Cinterion BG2
HCP Hit LC Cinterion BG2
€58,90*
€48,68 Excl. btw
HCP Hit U8
HCP Hit U8
€189,90*
€156,94 Excl. btw
HCP M485 Cinterion BGS2
HCP M485 Cinterion BGS2
€79,90*
€66,03 Excl. btw
HCP M485 Cinterion TC65i
HCP M485 Cinterion TC65i
€92,90*
€76,78 Excl. btw
HCP Hit 65T Cinterion TC65i
HCP Hit 65T Cinterion TC65i
€100,00*
€82,64 Excl. btw
Netgear LB1111 4G LTE Modem
Netgear LB1111 4G LTE Modem
€159,00*
€131,41 Excl. btw
USRobotics 56K PCI Modem
USRobotics 56K PCI Modem
€24,90*
€20,58 Excl. btw
Cradlepoint IBR modem dock
Cradlepoint IBR modem dock
€179,00*
€147,93 Excl. btw
Cradlepoint AER MC400LP3-EU
Cradlepoint AER MC400LP3-EU
€489,00*
€404,13 Excl. btw
Cradlepoint MC400LP6
Cradlepoint MC400LP6
€549,00*
€453,72 Excl. btw
*Incl. btw
Pagina 1 van 1

Data modem

De grote of kleine onderneming kan niet zonder data modem. Een modem is verantwoordelijk voor de data verbinding tussen computers. Hierdoor is het mogelijk om binnen het bedrijf en met de buitenwereld snel en vertrouwd te communiceren. Bij Mediawinkel.eu vind je de allerbeste data modem voor professioneel gebruik, zowel voor de zzp-er en het MKB.

Back-up data modem

Wanneer de internetverbinding via de vaste lijn uit valt is het handig om een back-up data modem hebben. De noodmodem kan hoge downloadsnelheden behalen, waardoor werkzaamheden niet uitgesteld hoeven te worden. Dit is zeker aan te bevelen voor administratieve kantoren en bedrijven die afhankelijk zijn van een internetverbinding.

Grote bandbreedte voor extra gebruikers

De betere data modem heeft een grote bandbreedte, geschikt voor extra gebruikers. Ook veeleisende toepassingen kunnen hier uitstekend mee gerealiseerd worden. Geschikt voor het MKB en grotere bedrijven. Hiermee ontstaat er een betrouwbaar internet met flexibele verbinding.

2G, 3G en 4G modem

Draadloze communicatie via het 2G / 3G / 4G netwerk maakt het mogelijk om altijd online te zijn en te blijven. Dit is onmisbaar voor bedrijven die niet zonder een goede internetverbinding kunnen. Met behulp van een simkaart van een telefoonprovider en een data abonnement is het mogelijk om overal ter wereld een internetverbinding op te stellen. De 2G/ 3G / 4G M2M router is een aanwinst voor ondernemers die veel onderweg of op reis zijn, maar ook voor vervoersbedrijven of kleine kantoren waar (nog)geen vaste internetverbinding mogelijk is.

Data modem voor de cradlepoint routers

De cradlepoint router is speciaal voor bedrijven met meerdere vestigingen. Hiermee ontstaat er een veilige bekabelde en draadloze verbinding. In ons assortiment vind je een modem speciaal voor deze router. Deze wordt in de behuizing van de desbetreffende router geplaatst. De modem functioneert als tweede modem voor de cradlepoint router. Met behulp van simkaarten wordt er snel een betrouwbare en draadloze verbinding opgezet.

Speciaal voor bedrijfsvoertuigen en hulpdiensten is er een cradlepoint data modem dock. Altijd en overal internet dankzij de snelle router met maximaal 4 simkaarten. De cradlepoint modem dock in combinatie met cradlepoint levert een grote bandbreedte en uitstekende internetkwaliteit. Internetstoringen en uitval worden voorkomen. Wanneer de verbinding slechter wordt, wisselt de router automatisch van provider. Hiermee blijven hulpdiensten en andere mobiele diensten altijd online en bereikbaar. Deze data modem is schokbestendig en uitstekend bestand tegen stof, trillingen en een hoge luchtvochtigheid. Hij is ompool beveiligd en heeft een actieve GPS ondersteuning.

Router en data modem ineen

Veel bedrijven maken gebruik van een aparte modem en router. De modem zet het binnenkomende signaal om in een internetverbinding. Via een router kunnen er meerdere verbindingen via een internetaansluiting worden gemaakt. Met de router en data modem inéén bereik je een snelle en draadloze breedbandverbinding. Hiermee is het mogelijk om vanaf verschillende apparatuur verbinding te maken met het internet. Daarnaast is aansluiting van Voice over IP analoge telefoons mogelijk. Dit maakt internet telefonie voor alle bedrijven mogelijk.

Lees meer