Terug

Garmin GPSMAP 8500 black box

Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen

 • Artikelcode: 010-01019-00

Garmin GPSMAP® 8500 black box-systeem met SmartMode™-bediening.

€ 2.974,38 Excl. BTW Gratis verzending

€ 3.599,- incl. BTW

Aan verlanglijst toevoegen

 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Gratis verzending
 • 2 jaar garantie op je GPSMAP 8500 black box
 • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

Het GPSMAP 8500 black box-systeem voorziet uw boot van gemakkelijk te bedienen, volledig geïntegreerde cockpit. De wereldwijde geoptimaliseerde basiskaart ondersteuning voor zoomgebaren en SmartMode bediening in combinatie met Garmin marine aanraakschermen van 15, 17 en 19 inch garanderen een probleemloze navigatie. Complete integratie, van verschillende sonartechnologieën, geïntegreerde stuurautomaat, connectiviteit en apps tot en met motorgegevens en meer. Hij is te koppelen aan een externe GPS 19x 10 Hz GPS/GLONASS-ontvanger die positie en koers 10 keer per seconde bijwerkt.

Garmin kaartlezer vereist
Gemakkelijke externe montage en één toegangspunt voor 2 SD™ kaartsleuven voor aanvullende kaarten. U kunt meerdere kaartlezers toevoegen om het aantal toegangspunten uit te breiden. Dankzij de waterdichte, magnetische klep is de lezer zowel horizontaal als verticaal te monteren (afzonderlijk verkrijgbaar).

GRID™ (Garmin Remote Input Device)
Een extern invoerapparaat dat volledige bediening biedt voor alle units in de GPSMAP 8500 black box-serie. Draaibare knop- en joystickbediening biedt navigatie via menu's en schermen en stelt u in staat naadloos te navigeren tussen de schermen op een station. U kunt een of meerdere schermen tegelijk bedienen met één toestel. Ondersteunt meerdere toestellen per station. Dankzij kleine footprint te integreren in een kapiteinsstoel (afzonderlijk verkrijgbaar).

NMEA 2000 ondersteuning
Met deze combo kunt u meer mogelijkheden aan uw boot toevoegen. Dit toestel biedt NMEA 2000 ondersteuning zodat u waardevolle informatie op uw scherm kunt weergeven voor een Garmin stuurautomaat, motorgegevens en nog veel meer.

Verbeterde Auto Guidance
U hoeft alleen maar de locatie in te voeren waar u heen wilt en de gepatenteerde Auto Guidance technologie van Garmin doorzoekt direct de relevante kaarten om een veilige virtuele route uit te zetten en weer te geven die lage bruggen, ondiep water en andere op de kaart vermelde obstakels onderweg vermijdt.

Eenvoudiger SOS-oproepen
Met deze exclusieve SOS-veiligheidsfunctie kan iedereen, zelfs personen die niet vertrouwd zijn met maritieme elektronica of radioprotocollen, snel de kustwacht om hulp vragen in noodgevallen. U hoeft alleen maar op de SOS-knop op het aanraakscherm van de kaartplotter te tikken. De op het netwerk aangesloten Garmin marifoon stemt dan automatisch af op de noodfrequentie van kanaal 16 en er wordt een lijst met mogelijke situaties weergegeven (brand, man overboord, enz.).

GPX-overdracht van waypoints
Als u waypoints, tracks of vaak gebruikte routes hebt opgeslagen op een GPS-product van een andere fabrikant of op een handheld van Garmin, kunt u deze items nu heel eenvoudig via de standaard GPX-bestandsindeling overbrengen naar uw nieuwe Garmin kaartplotter.

Speciale zeilfuncties
Om optimaal te profiteren van de wind, ziet u een nieuwe pagina met pre-race informatie waarop uw virtuele startlijn op de kaart wordt getoond. U ziet ook gegevensvelden die leylijnen tonen, uw burn-tijd voor de start, en een racetimer die kan worden gesynchroniseerd met alle Garmin GPS-producten in uw netwerk. Andere ondersteunde zeilfuncties zijn een verbeterde windroos, voorliggende-koers en koers-over-de grond lijnen, koersafwijking, ware en schijnbare windgegevens, enzovoort.

Panoptix™ Down transducer
Met één Panoptix Down transducer krijgt u drie indrukwekkende weergaven waarmee u vissen en aasvissen in real-time onder uw boot ziet rondzwemmen. U kunt vissen in de waterkolom zelfs in 3D zien, van de bodem tot het wateroppervlak. Ook als u stilligt, kunt u in 3D bekijken wat zich onder uw boot afspeelt.

Leg alle actie op het water vast
Deze kaartplotter ondersteunt draadloze verbindingen met Garmin VIRB actiecamera's zodat u alle actie op het water kunt vastleggen. En nog belangrijker: met een eenvoudige software-update kunt u opnamen bedienen, foto's maken en video streamen van een VIRB actiecamera naar uw GPSMAP® 7400 serie kaartplotter of 8000/8400 serie Glass Helm kaartplotter. U kunt zelfs video streamen van maximaal 4 VIRB actiecamera's en de video op een compatibele maritieme kaartplotter bekijken.

 

Installatie instructies.

Snelstart gids.

Handleiding Garmin GPSMAP 8500 black box.

Reviews

Gerelateerde producten

Recent bekeken

  • Garmin GPSMAP 8500 black box

  Garmin GPSMAP 8500 black box

  € 2.974,38 Excl. BTW

  € 3.599,- Incl. BTW

  Garmin GPSMAP® 8500 black box-systeem met SmartMode™-bediening.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GPSMAP 8500 black box

GPSMAP 8500 black box

€ 2.974,38 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl