Garmin GPSMAP 1222xsv, met SideVü, ClearVü en Traditional Sonar
GPSMAP 1222xsv, met SideVü, ClearVü en Traditional Sonar €2899,-

GPSMAP 1222xsv, met SideVü, ClearVü en Traditional Sonar

Merk: Garmin
€2.395,87 Excl. btw
€2.899,00 Incl. btw
Artikelnummer: 010-01741-02
  • Dit product wordt gratis verzonden!
  • Garantie op jouw GPSMAP 1222xsv, met SideVü, ClearVü en Traditional Sonar
  • Klanten beoordelen Mediawinkel.eu met een 9.3
  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen
  • Klantenservice van 09:00 tot 19:00
Informatie

Garmin GPSMAP 1222xsv, met SideVü, ClearVü en Traditional Sonar, met wereld basis kaart.Met deze 12 inch GPSMAP 1222xsv combinatie met knoppen geniet u van een geavanceerde alles-in-één oplossing. Deze beschikt over geïntegreerde ondersteuning voor een Garmin CHIRP echolood, CHIRP ClearVü en CHIRP SideVü. Deze is ook voorzien van ondersteuning voor Panoptix echolood en premium Garmin echoloodmodules (apart verkrijgbaar). Het toestel heeft een groot, helder scherm, een snel en gebruiksvriendelijk toetsenbord met programmeerbare knoppen en een multifunctionele draaiknop.

 

Delen via netwerk

Dankzij de ondersteuning van Garmin Marine Network kunt u echolood-, kaart- en gebruikersgegevens, koepelradars of open-array radars, IP-camera's en Panoptix™ echolood delen met meerdere toestellen. Daarnaast beschikt het toestel over NMEA 2000 netwerkconnectiviteit en NMEA 0183 ondersteuning voor stuurautomaten, digitaal schakelen, FUSION-Link, VHF, AIS en andere sensors.

Ingebouwde echoloodfuncties

U beschikt standaard over enkele handige echoloodfuncties. U hoeft alleen maar transducers toe te voegen. Deze heeft een ingebouwd Garmin 1 kW CHIRP echolood en een CHIRP ClearVü en CHIRP SideVü scanning-echolood. Het toestel biedt zelfs ondersteuning voor Panoptix echolood, premium Garmin echoloodmodules en een breed scala aan transducers (apart verkrijgbaar).

Combinaties in een netwerk kunnen hun interne echoloodgegevens delen met andere toestellen binnen het netwerk. U kunt ook kiezen welke informatie op het scherm van het echolood wordt weergegeven, bijvoorbeeld de radar, tijd of GPS-snelheid.

Koers en positie 10 keer per seconde vernieuwd

Ingebouwde, snelle, gevoelige 10 Hz GPS- en GLONASS-ontvanger vernieuwen uw positie en koers 10 keer per seconde zodat uw beweging vloeiender op het scherm wordt weergegeven. U kunt snel en eenvoudig tot wel 5000 nauwkeurige via-punten plaatsen, en deze weer terugvinden.

Quickdraw Contours voor het maken van uw eigen HD-kaarten

Maak op het scherm direct aangepaste HD-viskaarten met contouren van 0,3 m. Pas de kaarten aan uw eigen behoeften aan. Deze kaarten zijn uw eigendom. Bewaar de gegevens voor eigen gebruik of deel ze met de Quickdraw community op Garmin Connect™.

Ingebouwde SailAssist functies

Om optimaal te profiteren van de wind, ziet u een nieuwe pagina met pre-race informatie waarop uw virtuele startlijn op de kaart wordt getoond. U ziet ook gegevensvelden die leylijnen tonen, uw burn-tijd voor de start, en een racetimer die kan worden gesynchroniseerd met alle Garmin GPS-producten in uw netwerk. Andere ondersteunde zeilfuncties zijn een verbeterde windroos, voorliggende-koers en koers-over-de-grond lijnen, koersafwijking, gegevens van ware en schijnbare wind, enzovoort.

GPX-overdracht van via-punten

Als u via-punten, sporen of vaak gebruikte routes hebt opgeslagen op een GPS-product van een andere fabrikant of op een handheld van Garmin, kunt u deze items heel eenvoudig via de standaard GPX-bestandsindeling overbrengen naar uw nieuwe Garmin kaartplotter.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur.nl