Terug

Simrad GO7 XSR met Active Imaging 3-IN-1 Transducer

Levering op bestelling

  • Artikelcode: 000-14839-001

Simrad GO XSR met Active Imaging 3-IN-1 Transducer met touchscreen.

€ 908,26 Excl. BTW Gratis verzending

€ 1.099,- incl. BTW

Aan verlanglijst toevoegen

  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Gratis verzending
  • 2 jaar garantie op je GO7 XSR met Active Imaging 3-IN-1 Transducer
  • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

Simrad GO7 XSR met Active Imaging 3-IN-1 Transducer met touchscreen die gebruikers direct vertrouwd zullen vinden. Tik om waypoints te maken of te selecteren, het scherm is volledig aanpasbaar aan uw vaartuig en uw favoriete activiteiten op het water. De GO7 is een volledig uitgeruste kaartplotter, met ondersteuning voor het breedste scala aan cartografische opties, waaronder C-MAP® MAX-N, Navionics®, Insight®, Insight Genesis® en NV Digital®-kaarten.

Het navigatiescherm van de Simrad GO7 XSR-kaartplotter is een perfecte scherm om uit te breiden met een plug-and-play- radar ondersteuning, hij is geschikt voor de Simrad Broadband Radar ™ en Halo ™ Pulse Compression-radarsystemen.

Automatische routebepaling helpt u een route uit te stippelen en aan de gang te gaan met minder vertraging. Selecteer eenvoudigweg een bestemming en uw GO XSR-display geeft de kortste, veiligste route aan, rekening houdend met de diepgang en afmetingen van uw schip. Met de supersnelle GPS-ontvanger die uw positie tien keer per seconde bijwerkt, is de Simrad GO7 XSR ideaal voor gebruik aan boord van snel bewegende RIB's en motorboten.

De Simrad GO7 XSR maakt verbinding met ieder NMEA 2000®-apparatuur aan boord van uw schip, inclusief buitenboordmotor en binnenboordmotor; brandstofniveau en debietmeters; snelheids-, koers- en watertemperatuursensoren. 

Met de ingebouwde sonar voegt u gewoon een geschikte sonar-transducer toe voor nauwkeurige, realtime diepte. Met een schuifbaar dieptegeschiedenisoverzicht kunt u routes volgen en gemakkelijk waypoints instellen voor veelbelovende ankerplaatsen, terwijl StructureScan Imaging ™ DownScan en SideScan-sonar combineert om een foto-achtig beeld te bieden van de bodem onder uw schip. Met behulp van een optionele ForwardScan-transducer ziet u een duidelijk tweedimensionaal beeld van de bodem voor uw vaartuig, zodat u met vertrouwen door ondiep of slecht in kaart gebracht water kunt navigeren.

De Simrad SonicHub2 maritieme audiosysteem is de perfecte aanvulling op een GO7 XSR-scherm. Stream muziek van met Bluetooth® verbonden tablets, smartphones en andere mobiele apparaten, speel MP3-bestanden af vanaf een USB-stick of luister naar de ingebouwde AM / FM-radio van de SonicHub 2. Op het water verbindt GoFree de Simrad GO5 XSE met je mobiele apparaten, waarbij het scherm van je scherm op je smartphone wordt gespiegeld of je volledige afstandsbediening vanaf je tablet krijgt met de gratis GoFree Controller-app.

Handleiding Simrad GO7 XSR met Active Imaging 3-IN-1 Transducer.

Reviews

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GO7 XSR met Active Imaging 3-IN-1 Transducer

GO7 XSR met Active Imaging 3-IN-1 Transducer

€ 908,26 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl