Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

NAS

Een NAS is onmisbaar voor zakelijk gebruik. De mogelijkheden zijn divers maar bij Mediawinkel.eu vind je een NAS voor iedere toepassing. 

Filters

  • Promise Technology Pegasus 3 SE R8 * 6TB

  Promise Technology Pegasus 3 SE R8 * 6TB

  € 4.941,32 Excl. BTW

  € 5.979,- Incl. BTW

  Promise Technology Pegasus 3 SE R8 * 6TB, 8 x 6TB SATA HDD incl Thunderbolt cable Symply E...

  • Promise Technology Pegasus 3 SE R8

  Promise Technology Pegasus 3 SE R8

  € 3.668,60 Excl. BTW

  € 4.439,- Incl. BTW

  Promise Technology Pegasus 3 SE R8 met 8 x 4TB SATA HDD schijven, incl Thunderbolt cable S...

  • Promise Technology Pegasus 3 SE R6

  Promise Technology Pegasus 3 SE R6

  € 2.627,27 Excl. BTW

  € 3.179,- Incl. BTW

  Promise Technology Pegasus 3 SE R6 inclusief 6 x 4TB SATA HDD, incl Thunderbolt cable Symp...

  • Promise Technology Pegasus 3 SE R4

  Promise Technology Pegasus 3 SE R4

  € 1.485,95 Excl. BTW

  € 1.798,- Incl. BTW

  Promise Technology Pegasus 3 SE R4 met 4 x 3TB SATA HDD, incl Thunderbolt cable Symply Edi...

  • Qnap TS-1277XU-RP-2600-8G

  Qnap TS-1277XU-RP-2600-8G

  € 2.342,98 Excl. BTW

  € 2.835,- Incl. BTW

  Qnap TS-1277XU-RP-2600-8G. Aangedreven door AMD’s krachtige Ryzen™-processor, is de T...

  • Qnap TS-1677XU-RP-1200-4G

  Qnap TS-1677XU-RP-1200-4G

  € 2.342,98 Excl. BTW

  € 2.835,- Incl. BTW

  Qnap TS-1677XU-RP-1200-4G. Aangedreven door AMD’s krachtige Ryzen™-processor, is de TS...

  • Qnap TS-1677XU-RP-2600-8G

  Qnap TS-1677XU-RP-2600-8G

  € 2.643,80 Excl. BTW

  € 3.199,- Incl. BTW

  Qnap TS-1677XU-RP-2600-8G is in staat om de prestaties van virtuele machines te verbetere...

  • Synology RS2418+

  Synology RS2418+

  € 1.522,31 Excl. BTW

  € 1.842,- Incl. BTW

  Synology RS2418+ RackStation 12-bay NAS ontworpen voor kleine en middelgrote ondernemingen...

  • Synology RX1217

  Synology RX1217

  € 1.131,41 Excl. BTW

  € 1.369,- Incl. BTW

  Synology RX1217 12-bay opslaguitbreidingsunit een eenvoudige oplossing door onmiddellijke ...

  • Qnap EJ1600-v2

  Qnap EJ1600-v2

  € 3.470,25 Excl. BTW

  € 4.199,- Incl. BTW

  Qnap EJ1600-v2 flexibele opslag-uitbreiding is ontworpen voor uitbreiding van de opslagru...

  • Hikvision DS-7616NI-VP Vertical PoE NVR

  Hikvision DS-7616NI-VP Vertical PoE NVR

  € 326,45 Excl. BTW

  € 395,- Incl. BTW

  Opname apparaat die ook netwerkcamera's van derden ondersteund tot 5 megapixel opnameresol...

p>NAS staat voor Network Attached Storage en dit opslagmiddel is onmisbaar voor bedrijven of zelfstandig ondernemers. Met dit opslagsysteem kun je veel meer data opslaan, dan met een los extern geheugen. Daarnaast kun je gegevens synchroniseren en data met anderen live delen, waardoor er met meerdere mensen op een afdeling of zelfs mensen van andere vestigingen aan dezelfde documenten gewerkt kan worden. Door de mogelijkheid om automatisch back-ups te maken, verlies je als individuele medewerker of afdeling nooit opgeslagen data. Je kunt namelijk een back-up van een los document maken, maar ook van een enkele PC of meerdere PC’s tegelijk. Het is de zekerheid die je zoekt in een tijd waarin data van enorme waarde is voor het bedrijf zelf.

NAS als module in je serverkast

Losse modules kun je in de serverkast hangen. Zolang je dus plek in je serverkast hebt, kun je modules bij blijven plaatsen. Er zijn modules met reeds acht gigabytes toegevoegd, waarbij je op de lege plekken nog extra geheugen kunt plaatsen. Voor professionele IT-afdelingen is er bijvoorbeeld de Qnap EJ1600-v2, waarmee je niet alleen extra opslagcapaciteit genereert, maar ook een prima middel hebt voor al je back-up taken die periodiek uitgevoerd moeten worden.

NAS als los boxmodel

Een los systeem – dat niet in een grote serverkast gehangen hoeft te worden, maar een stand alone model is – krijg je onder andere van het merk Synology, Qnap of Promise Technology. In deze stoere, zwarte boxen kunnen meerdere schijven gehuisvest zijn. Soms is er wel al een beperkt aantal schijven toegevoegd aan het systeem, zodat je zelf in de toekomst en naar gelang je behoefte het Network Attached Storage verder kunt uitbreiden. Andere keren is de hele box reeds gevuld met schijven en weet je vanaf je bestelling en na levering wat je maximale opslagcapaciteit is met de Network Attached Storage.

Voldoende opslagcapaciteit met een Network Attached Storage voor jou als ZZP’er

Wanneer je onderneemt en niet de zekerheid hebt om terug te kunnen vallen op een deskundige IT-afdeling binnen een grote organisatie, wil je wel dat je gegevens veilig en goed opgeslagen zijn. Je hebt de mogelijkheid om een NAS aan te schaffen, waarbij je geen ingewikkelde capriolen hoeft uit te halen. Je hoeft het Network Attached Storage enkel uit de verpakking te halen en een paar kabels in te steken en je kunt aan de slag. Je hoeft hiervoor geen IT-studie afgerond te hebben. Alle nodige voorbereidingen zijn gedaan om jou als ondernemer van professionele opslagcapaciteit te voorzien. En met die voorbereiding kun je direct beginnen.

Een NAS voor de muziek- en filmbranche

Specifieke doeleinden ondersteun je met een specifiek Network Attached Storage. Denk maar eens aan alle muziek- en filmproducers die professioneel werk leveren. Hiervoor is veel meer opslagcapaciteit nodig, dan voor het gemiddelde individu dat af en toe thuis wat foto’s en filmpjes opneemt en die graag voor de rest van zijn leven wil opslaan. Wie beroepsmatig met veel data werkt, kan niet zonder de extra opslagmogelijkheden van een NAS. Zo is er van het merk Promise Technology de Pegasus 3. Deze kast heeft acht slots met ieder zes terabytes aan opslagcapaciteit. Dat betekent dat je in totaal maar liefst achtenveertig terabytes tot je beschikking hebt.

Een Pegasus voor elke beroepsmatige creatieveling

Voor iedereen die een creatief beroep heeft, biedt de NAS enorm veel mogelijkheden. Van het opslaan van digitale ontwerptekeningen van architecten, tot reclamebeelden van marketingbureaus en detaillistische logo’s van social media designers; alle creatieve professionals zijn gebaat bij de uitmuntende kwaliteiten van de Pegasus. Erg praktisch en nuttig is hierbij de Thunderbolt 3 Interface, want hiermee werkt de Pegasus moeiteloos samen met je nieuwe MacBook Pro van Apple. En zo heb je een prima combinatie van opslag en geheugen apparatuur waarmee je voor de dag kunt komen als professional.

Een Network Attached Storage voor de bewakingsbranche

Heb je een bewakingsbedrijf en wil je de camerabeelden opnemen en voor langere tijd bewaren? Dan heeft het merk Hikvision een doeltreffende NAS. Het opslagsysteem heeft diverse input- en outputmogelijkheden. Bij de input kun je denken aan verschillende soorten netwerkcamera’s, zoals box camera’s of dome camera’s. De output kan vervolgens via een router naar je telefoon lopen of naar de computer van een klant, maar een signaal kan ook gedistribueerd worden via een speaker.

NAS vormt sterke combinatie

Doordat je allerlei losse elementen met elkaar in verbinding kunt brengen, creëer je een optimale beveiligingsomgeving met diverse actiemogelijkheden. Je ziet iets op de camera en een signaal wordt naar de klant gestuurd. Je krijgt een melding dat een alarm afgaat of dat het magnetisch contact bij deursensoren verbroken is en je kunt een andere, gepaste actie ondernemen. Als je je beveiligingsbedrijfje goed wilt starten of voort wil zetten, schakel je over op een Network Attached Storage, zodat je geen seconde mist. De locaties die onder jouw beheer vallen, zijn goed uitgerust met een basis opslagstation als de Hikvision.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl