Terug

Garmin Reactor 40 Hydraulisch corepack V2

Levertijd tussen de 3 en 6 werkdagen

  • Artikelcode: 010-00705-79

Garmin Reactor 40 Hydraulisch corepack V2

€ 3.205,79 Excl. BTW Gratis verzending

€ 3.879,- incl. BTW

Zet op verlanglijst

  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Gratis verzending
  • 2 jaar garantie op je Reactor 40 Hydraulisch corepack V2
  • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

Garmin Reactor 40 Hydraulisch corepack V2 met borstelloze SmartPomp is geschikt voor de meeste nautische toepassingen met hydraulische besturing. Dankzij de geavanceerde solid-state AHRS met 9 assen kunt u de Reactor 40 vrijwel overal en in elke richting bevestigen. Verder zorgt dit nieuwe systeem voor minimale koersfouten, koersafwijkingen en roerbewegingen en een zeer laag stroomverbruik.

Deze opmerkelijke stuurautomaat reageert op de omstandigheden op zee om u op koers te houden. Zelf wanneer de boot rolt en stampt op het water, kunt u erop blijven vertrouwen dat de Reactor 40 stuurautomaat u op uw gewenste koers houdt.

Solid-state AHRS met 9 assen. 
Dankzij de geavanceerde solid-state AHRS met 9 assen kunt u de Reactor 40 vrijwel overal en in elke richting bevestigen. Verder zorgt dit nieuwe systeem voor minimale koersfouten, koersafwijkingen en roerbewegingen en een zeer laag stroomverbruik.

Minimale instellingen en kalibratie. 
Alle stuurautomaten vereisten instellen en kalibratie - zonder uitzondering. Wij weten dat u meteen het water op wilt, dus we hebben dit proces zo kort en eenvoudig mogelijk gemaakt. Dat is The Power of Simple, oftewel puur gebruiksgemak.
 
Werkt samen met Garmin kaartplotters
In combinatie met onze compatibele netwerkkaartplotter kunt u vanaf elke positie op uw boot de Reactor 40 volledig bedienen. Het systeem kan naast het aanhouden van de koers in bijna alle weers- en windomstandigheden ook een aantal voorgeprogrammeerde trolling- en zoekprocedures soepel uitvoeren. 
 
Eén SmartPump is de eenvoudige oplossing
Met de Reactor 40 stuurautomaat met SmartPump hoeft u niet meer te gissen welke pompgrootte geschikt is voor uw specifieke boot. Eén SmartPump is geschikt voor de meeste boten. u kunt erop vertrouwen dat u over de juiste pomp voor uw boot beschikt voor optimale controle. Daarbij krijgt u volledige controle met een kleinere pomp met betere thermische prestaties, hogere betrouwbaarheid en lager stroomverbruik. De pomp beschikt ook over aansluitingen met kleurcodering die de installatie vergemakkelijken. Dat is handig.
 
Beperk het maximumdebiet.
De Reactor 40 met SmartPump past automatisch het maximumdebiet voor specifieke boten aan van 0 tot 2,4 liter per minuut. Het systeem maakt ook gebruik van een borstelloze motoraandrijving, wat zorgt voor grotere betrouwbaarheid, een langere levensduur van de pomp, lager stroomverbruik, een stille werking, een kleiner systeem, betere thermische prestaties en een hogere efficiëntie.
 
Elimineer het risico van 'roer hard over'. 
De Reactor 40 stuurautomaat met SmartPump is een compleet stuurautomaatpakket. SmartPump is een geïntegreerde eenheid die bestaat uit een motoraandrijfcircuit en de pomp in één behuizing. SmartPump is uitgerust met Intelligent Rudder Rate Technology (IRRT), die de roersnelheid verlaagt wanneer de boot snel vaart en verhoogt wanneer de boot langzaam vaart. Zo beschikt u over optimale prestaties en veiligheid onder alle omstandigheden. De borstelloze motoraandrijving voorkomt 'roer hard over' situaties ten gevolge van hardware- of softwarestoringen.
 
Geniet de voordelen van een systeem met langere levensduur.
Bootapparatuur heeft het zwaar te verduren, met name op zee. Daarom is onze SmartPump beschermd tegen de elementen. SmartPump is vervaardigd van corrosiewerendeige componenten, met onderdelen van geanodiseerd aluminium en vernikkeld staal.
 
Ervaar geavanceerde stuurautomaat technologie. 
Met een Reactor 40 met SmartPump hebt u kunt u de stuurautomaat vanaf elke positie bedienen. Het systeem kan naast het aanhouden van de koers in bijna alle weers- en windomstandigheden ook een aantal voorgeprogrammeerde trolling- en zoekprocedures soepel uitvoeren. Daarnaast beschikt u in combinatie met een compatibele Garmin netwerkkaartplotter en BlueChart g2 Vision kaarten (apart te koop) over optionele functies zoals Auto Guidance1 voor het automatisch navigeren van GPS-routes.
 
Navigeer met vertrouwen dankzij de Shadow Drive technologie.
De Reactor 40 met stuurautomaat beschikt over gepatenteerde Shadow Drive technologie. Dit biedt u de zekerheid dat u altijd de controle behoudt, zelfs wanneer de stuurautomaat is ingeschakeld. Het Shadow Drive systeem schakelt automatisch de stuurautomaat uit als het roer wordt gedraaid, zodat u de vrijheid hebt om de boot te manoeuvreren. De stuurautomaat wordt weer automatisch ingeschakeld als u een vaste koers aanhoudt.
 
Aansluiten op netwerkapparatuur.
De Reactor 40 stuurautomaat kan met maximaal 3 GHC™ roerbesturingseenheden worden bediend. GHC communiceert via uw NMEA 2000® netwerk met het stuurautomaatsysteem, zodat koersinformatie gemakkelijk met andere toestellen in het netwerk kan worden gedeeld. Dit maakt MARPA en kaartoverlays mogelijk bij aansluiting op een Garmin kaartplotter. Er is een optionele draadloze afstandsbediening verkrijgbaar, maar voor het grootste gebruiksgemak kunt u de GHC ook bedienen met een compatibele quatix® of quatix 5 maritieme multisport smartwatch.
 
Geef uzelf nog meer gemoedsrust.
Voeg desgewenst een optionele GRF 10 roerfeedbacksensor toe om de prestaties van uw Reactor 40 stuurautomaat nog verder te verbeteren with SmartPump.

Reviews

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Reactor 40 Hydraulisch corepack V2

Reactor 40 Hydraulisch corepack V2

€ 3.205,79 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl