Terug

Garmin GPSMAP 7408

Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen

  • Artikelcode: 010-01305-10

Garmin GPSMAP 7408 kaartplotter met breed 8-inch touchscherm voor motorboot schippers, zeilers, vissers en zeilracers.

€ 1.073,55 Excl. BTW Gratis verzending

€ 1.299,- incl. BTW

Aan verlanglijst toevoegen

  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Gratis verzending
  • 2 jaar garantie op je GPSMAP 7408
  • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

De GPSMAP 7408 kaartplotter met breed 8-inch multi-touchscherm is ontworpen voor motorboot schippers, zeilers en zeilracers die hoge prestaties, bedieningsgemak en functionele integratie eisen, en heeft een interne 10 Hz GPS die de positie en de koers 10 keer per seconde bijwerkt. Inclusief volledige netwerkfunctionaliteit, waaronder het Garmin Network NMEA 0183 en NMEA 2000, en alle voordelen van ingebouwde WiFi connectiviteit. Hij heeft ondersteuning voor GSD™ premium echolood en GCV™ scanning echolood-modules.

 

Quickdraw Contours Quickdraw Contours

Maak uw eigen HD-kaarten met Quickdraw Contours, gratis gebruiksvriendelijke softwarefunctie die vooraf op uw Garmin toestel is geïnstalleerd. Hiermee kunt u direct uw eigen gepersonaliseerde HD-viskaarten maken met op 1 voet nauwkeurige contouren. Pas de kaarten aan uw eigen behoeften aan. Het zijn uw kaarten. Uw eigendom. Bewaar de gegevens voor eigen gebruik of deel ze met de Quickdraw community op Garmin Connect

Speciale zeilfuncties, om optimaal te profiteren van de wind, ziet u een nieuwe pagina met pre-race informatie waarop uw virtuele startlijn op de kaart wordt getoond. U ziet ook gegevensvelden die leylijnen tonen, uw burn-tijd voor de start, en een racetimer die kan worden gesynchroniseerd met alle Garmin GPS-producten in uw netwerk. Andere ondersteunde zeilfuncties zijn een verbeterde windroos, voorliggende-koers en koers-over-de grond lijnen, koersafwijking, ware en schijnbare windgegevens, enzovoort. U kunt bovendien de ingebouwde draadloze verbinding gebruiken om een aantal maritieme apps te openen en te bedienen via compatibele smartphones of tablets.

Eén Panoptix Forward transducer biedt twee indrukwekkende weergaven, zelfs terwijl uw boot stilligt. U ziet in real-time de bodem plus vissen en aasvissen die in de waterkolom vóór uw boot zwemmen. U kunt zelfs uw eigen aas zien terwijl u uw vislijn binnenhaalt. En u kunt ook 3D-beelden krijgen van vissen en structuren vóór uw boot.

LIVEVÜ FORWARD

Met een enkele ping-opdracht wordt het beeld bijgewerkt en kunt u via real-time bewegende beelden zien wat zich in het water afspeelt. In dit scherm ziet u een groot doel (een duiker) afzwemmen op de boot.

REALVÜ 3D FORWARD

Scant het gebied vóór de boot digitaal en levert 3D-beelden van de bodem, structuren en vissen in het gebied vóór de boot. Op dit scherm ziet u vislocaties op 3 m (10 ft.) en een tekening van de bodemdiepte op 6,1 m (20 ft).

Handleiding Garmin GPSMAP 7408.

Media

Reviews

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Recent bekeken

    • Garmin GPSMAP 7408

    Garmin GPSMAP 7408

    € 1.073,55 Excl. BTW

    € 1.299,- Incl. BTW

    Garmin GPSMAP 7408 kaartplotter met breed 8-inch touchscherm voor motorboot schippers, ze...

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GPSMAP 7408

GPSMAP 7408

€ 1.073,55 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl