Terug

Garmin GPSMAP 1222

Nu besteld is op werkdagen binnen 3 dagen in huis*

  • Artikelcode: 010-01741-00

Garmin GPSMAP 1222, kaartplotter met 12-inch kleurenscherm en interne 10 Hz GPS- en GLONASS-ontvanger. Zonder transducer.

€ 2.147,93 Excl. BTW Gratis verzending

€ 2.599,- incl. BTW

Aan verlanglijst toevoegen

  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Gratis verzending
  • 2 jaar garantie op je GPSMAP 1222
  • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

Garmin GPSMAP 1222 is ontworpen voor schippers van motorboten, zeilers en racezeilers die de geavanceerde alles-in-één oplossing nodig hebben. Het toestel heeft een groot, helder scherm, een snel en eenvoudig te gebruiken toetsenbord met programmeerbare knoppen en een multifunctionele draaiknop.

 

Delen via netwerk, dankzij de ondersteuning van Garmin Marine Network kunt u echolood, kaarten, gebruikersgegevens, koepelradars of open-array radars en IP-camera's en Panoptix™ echolood delen met meerdere toestellen. Daarnaast beschikt het toestel over NMEA 2000 netwerkconnectiviteit en NMEA 0183 ondersteuning voor stuurautomaten, digitaal schakelen, FUSION-Link, VHF, AIS en andere sensors.

 

Koers en positie 10 keer per seconde vernieuwd, snelle en gevoelige 10 Hz GPS- en GLONASS-ontvanger vernieuwen uw positie en koers 10 keer per seconde zodat uw beweging vloeiender op het scherm wordt weergegeven. U kunt snel en eenvoudig tot wel 5000 nauwkeurige via-punten plaatsen, en deze weer terugvinden.

Upgrade uw toestel met de beste kaarten voor op het water, twee sleuven voor SD™ kaarten bieden een uitbreidbaar geheugen voor apart gekochte kaarten, zoals BlueChart® g2 HD of BlueChart® g2 Vision® HD, waarmee u de door Garmin gepatenteerde Auto Guidance¹ en andere handige functies toevoegt.

Ingebouwde SailAssist functies, om optimaal te profiteren van de wind, ziet u een nieuwe pagina met pre-race informatie waarop uw virtuele startlijn op de kaart wordt getoond. U ziet ook gegevensvelden die leylijnen tonen, uw burn-tijd voor de start, en een racetimer die kan worden gesynchroniseerd met alle Garmin GPS-producten in uw netwerk. Andere ondersteunde zeilfuncties zijn een verbeterde windroos, voorliggende-koers en koers-over-de-grond lijnen, koersafwijking, gegevens van ware en schijnbare wind, enzovoort.

GPX-overdracht van via-punten, als u via-punten, sporen of vaak gebruikte routes hebt opgeslagen op een GPS-product van een andere fabrikant of op een handheld van Garmin, kunt u deze items heel eenvoudig via de standaard GPX-bestandsindeling overbrengen naar uw nieuwe Garmin kaartplotter.

Handleiding Garmin GPSMAP 1222.

Reviews

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Recent bekeken

    • Garmin GPSMAP 1222

    Garmin GPSMAP 1222

    € 2.147,93 Excl. BTW

    € 2.599,- Incl. BTW

    Garmin GPSMAP 1222, kaartplotter met 12-inch kleurenscherm en interne 10 Hz GPS- en GLONAS...

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GPSMAP 1222

GPSMAP 1222

€ 2.147,93 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl