Terug

Garmin GMR Fantom 18 koepel radar

Nu besteld is op 12 juni verzonden*.

 • Artikelcode: 010-01706-00

Garmin GMR Fantom 18 koepel radar met MotionScope™ technologie.

€ 1.982,64 Excl. BTW Gratis verzending

€ 2.399,- incl. BTW

Aan verlanglijst toevoegen

 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Gratis verzending
 • 2 jaar garantie op je GMR Fantom 18 koepel radar
 • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

Garmin GMR Fantom 18 koepel radar met een vermogen van 40 W en MotionScope technologie. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het Doppler-effect om bewegende doelen te detecteren en te markeren en zodoende dreigende aanvaringen te voorkomen. Uitstekende detectie van doelen op zowel korte als lange afstanden, variërend van slechts 6 meter tot 48 zeemijl, ook bij mist of regen. De horizontale straalbreedte van 5,2 graden levert beelden met hoge resolutie en verhoogt de efficiency van de antenne, zodat zwakke doelen op grote afstand kunnen worden gedetecteerd. Zo worden de kustlijn, andere schepen en naderend onweer met deze radar haarscherp weergegeven.

Met deze radar bent u verzekerd van consistente doelbepaling, uitstekende doelherkenning en een betrouwbare werking. De 8-bits True Color kleurenweergave helpt u grote doelen van kleine te onderscheiden en verbetert de doelherkenning. Radargegevens worden op kaarten geprojecteerd (stuurautomaat of koerssensor aanbevolen). Laag stroomverbruik, directe inschakeling en geen vertraging door opwarmen, zoals bij magnetronradars. Rotatiesnelheden van 24 rpm voor lager stroomverbruik en 48 rpm om schermbeelden snel te vernieuwen.

Doelgrootte

Met Doelgrootte kunt u de omvang van objecten op het radarbeeld aanpassen

Auto Bird Gain

Vissers weten dat vis aanwezig is op plaatsen waar vogels over het water scheren. Auto Bird Gain helpt u om zwermen over het water scherende vogels te spotten op plaatsen waar kennelijk veel vis zit, zodat u uw kansen op een goede vangst vergroot.

Echosporen

De functie Echo Trails laat een langzaam vervagend "spoor" achter op het scherm om bewegende doelen en aanvaringsrisico's snel en gemakkelijk te identificeren. Als een stuurautomaat of koerssensor op uw Garmin netwerk is aangesloten, worden sporen gecorrigeerd bij elke wending van de boot.

 

Dubbel bereik

De enkele radarantenne kan beelden op uw kaartplotter naast elkaar weergeven in gesplitste weergave, met onafhankelijke instelling van bereik op korte of lange afstanden.

Ondersteuning voor dubbele radar

Voorziet in redundantie en de mogelijkheid om op elk scherm op het schip gegevens te selecteren uit 1 van 2 verschillen radarbronnen.

Dynamic Auto Gain

Dynamic Auto Gain zorgt dat de radardetectie automatisch wordt aangepast aan omgevingscondities, zodat onder alle omstandigheden optimale resultaten worden verkregen.

Dynamic Sea Filter

Dynamic Sea Filter zorgt dat versterkingsniveaus automatisch worden aangepast aan veranderende omstandigheden op het water, waarbij de gebruiker de mogelijkheid heeft om het filteringsniveau in te stellen op laag, gemiddeld of hoog.

Radaroverlay

Projecteert het radarbeeld op de kaartpagina van de kaartplotter. Voor optimale resultaten wordt een stuurautomaat of koerssensor aanbevolen.

MARPA Target Tracking

De Mini-automatic Radar Plotting Aid (MARPA) volgt tot 10 geselecteerde doelen, zodat u andere schepen in de gaten kunt houden en aanvaringen kunt vermijden.

Bewakingszone

Door de veiligheidszone te activeren wordt u gewaarschuwd als een object de zone binnenkomt.

VRM en EBL

Variable Range Markers (VRM) en Electronic Bearing Lines (EBL) maken het mogelijk om de afstand en peiling tot schepen en land snel te meten.

Het is uw tijd om te genieten

Alle Garmin radars zijn ontworpen om eenvoudige installatie en optimaal gebruiksgemak te bieden. Er zijn geen complexe gebruikersinstellingen om aan te passen; na installatie is de radar gebruiksklaar. Met een GMR Fantom radar bent u verzekerd van betrouwbare, optimale prestaties onder alle omstandigheden. Zo kunt u optimaal genieten van uw tijd op het water.

Marine Network 

Media

Reviews

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Recent bekeken

  • Garmin GMR Fantom 18 koepel radar

  Garmin GMR Fantom 18 koepel radar

  € 1.982,64 Excl. BTW

  € 2.399,- Incl. BTW

  Garmin GMR Fantom 18 koepel radar met MotionScope™ technologie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GMR Fantom 18 koepel radar

GMR Fantom 18 koepel radar

€ 1.982,64 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl