Terug

Garmin GMR 626 xHD2 open array radar van 6 kW

Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen

  • Artikelcode: K10-00012-10

Garmin GMR 626 xHD2 open array radar van 6 kW.

€ 4.875,21 Excl. BTW Gratis verzending

€ 5.899,- incl. BTW

Aan verlanglijst toevoegen

  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Gratis verzending
  • 2 jaar garantie op je GMR 626 xHD2 open array radar van 6 kW
  • Klanten beoordelen ons met een 9.2

Productomschrijving

Garmin GMR 626 xHD2 open array radar van 6 kW

De 6-voet GMR 626 xHD2 open array radar is ontworpen voor schippers en sportvissers op grote jachten en vissersboten met een lengte van meer dan 16 meter die willen profiteren van de voordelen die de smalle bundelhoek van een 6-voet antenne biedt. De 6 voet antenne versmalt de bundelhoek tot slechts 1,1 graden, waardoor een hogere resolutie wordt verkregen en zeer gedetailleerde radarbeelden. Door zijn hoge gevoeligheid en consistente doelbepaling is deze radar perfect geschikt voor varen en vissen langs de kust of in open water, zowel 's nachts als in mistige omstandigheden met weinig of geen zicht. De Dynamic Sea Filter stelt automatisch af op de toestand van de zee - kalm, gemiddeld of wild.

De GMR 626 xHD2 radar heeft een uitstekend bereik tot wel 72 zeemijl, ook bij mist of regen. De radar brengt de kustlijn, andere schepen en naderend onweer scherp in kaart op uw kaartplotter. Bird-modus helpt u om laag vliegende vogels te spotten op plaatsen waar kennelijk veel vis zit, zodat u uw kansen op een goede vangst vergroot.  Echo Trails laat een historisch “spoor” achter op het scherm om bewegende doelen en aanvaringsrisico's snel en gemakkelijk te identificeren. De Mini-automatic Radar Plotting Aid (MARPA) volgt tot 10 geselecteerde doelen, zodat u andere schepen in de gaten kunt houden en aanvaringen kunt vermijden.

Bewakingszone instelling; door de veiligheidszone te activeren wordt u gewaarschuwd als een object de zone binnenkomt. Variable Range Markers (VRM) en Electronic Bearing Lines (EBL) maken het mogelijk om de afstand en peiling tot schepen en land snel te meten. Dynamic Auto Gain stelt versterkingsniveaus automatisch in op de optimale instellingen voor havens, dicht langs de kust en ver van de kust in open water.

Dubbel bereik met overlay
Via een enkele radarantenne kunt u beelden op uw kaartplotter naast elkaar weergeven in gesplitste weergave, met onafhankelijke instelling van bereik en bediening op korte of lange afstanden. U kunt een van beide of beide bereiken ook weergeven als kaartoverlay.

Verticaal bereik instellen
Hiermee kunt u het geselecteerde radarbereik aanpassen aan de verticale grootte van uw scherm, zodat zo veel mogelijk radarresultaten op het scherm worden weergeven en u de afstand tot doelen gemakkelijker kunt bepalen.

Reviews

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GMR 626 xHD2 open array radar van 6 kW

GMR 626 xHD2 open array radar van 6 kW

€ 4.875,21 Excl. BTW

Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl