Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Gaming keyboard

Een gaming Keyboard is iets voor de echte game liefhebbers, maar het is ook handig uitermate handig voor muziekliefhebber of de dagelijkse computergebruiker.  

Filters

  • Gembird 4-in1 Gaming set

  Gembird 4-in1 Gaming set

  € 22,27 Excl. BTW

  € 26,95 Incl. BTW

  Gembird 4-in1 Gaming set bevat alles wat je nodig hebt om direct te kunnen beginnen met ga...

  • Gembird Multimedia USB toetsenbord

  Gembird Multimedia USB toetsenbord

  € 6,57 Excl. BTW

  € 7,95 Incl. BTW

  Gembird Multimedia USB toetsenbord

  • Gembird Mechanisch BackLight gaming toetsenbord

  Gembird Mechanisch BackLight gaming toetsenbord

  € 57,81 Excl. BTW

  € 69,95 Incl. BTW

  Gembird Mechanisch BackLight gaming toetsenbord. Backlightfunctie op alle toetsen met 9 vo...

  • Gembird gaming keyboard

  Gembird gaming keyboard

  € 24,71 Excl. BTW

  € 29,90 Incl. BTW

  Gembird Programmeerbaar gaming keyboard met 7-kleurige backlight KB-UMGL-02-DE

  • Gembird programmeerbaar gaming keyboard met backlight

  Gembird programmeerbaar gaming keyboard met backlight

  € 23,10 Excl. BTW

  € 27,95 Incl. BTW

  De Gembird programmeerbaar gaming keyboard met backlight voor 24/7 non-stop gamen, program...

Een gaming keyboard hoeft gelukkig niet meer zo duur te zijn als dat het vroeger was. Je kunt al een speltoetsenbord bestellen voor een prijs vanaf ongeveer tien euro. De duurdere modellen hebben vaak wel wat meer opties of het materiaal of de toetsaanslag is van een andere kwaliteit. Het fijne van een speltoetsenbord is, dat er vaak aparte toetsen toegevoegd zijn of dat ze speciaal gemarkeerd zijn voor de herkenbaarheid. Hierdoor kun je makkelijk de juiste toetsen vinden tijdens het spelen van games. Zeker als je online speelt, kan een goed toetsenbord een hoop verschil uitmaken. Je hoeft niet meer telkens te zoeken naar de juiste toetsen om je snelheid of accuratesse in de game te bepalen. Gevoelsmatig weet je precies hoe je het toetsenbord moet gebruiken om jouw beste score te halen. Op het scorebord zie je jezelf langzaam maar zeker omhoog klimmen in de ranglijst van je favoriete game. Goed materiaal geeft goede resultaten.

Een praktisch gaming keyboard

Het toetsenbord moet makkelijk en prettig te bedienen zijn. Maar geen mens is hetzelfde, daarom zijn er ook verschillende soorten toetsenborden. Bij sommige toetsenborden merk je al snel dat je last krijgt van je vingers, hele hand of pols. Dit kan aan je toetsenbord liggen. Zo kunnen bijvoorbeeld bepaalde toetsen net te ver weg liggen voor een prettige aanslag. Dit is bij de pink wel eens het geval. Wanneer je niet alleen de pijltjestoetsen nodig hebt, maar ook vaker commando’s wilt intypen, kijk dan goed naar je oude toetsenbord voordat je een nieuwe bestelt. Groter lijkt altijd beter, maar voor de aanslag is dit niet automatisch het geval. Zeker wanneer je nieuwe games gaat spelen, kan het gebruik van het gaming keyboard zich ook nog wel eens ontwikkelen. Maak voor het plaatsen van je bestelling een overzicht van je wensen en eisen, zodat je direct de goede producten in je winkelmandje plaatst.

Specificaties van een toetsenbord

Een aantal kenmerken wil je van te voren bekijken. Er is een gaming keyboard dat bijvoorbeeld alleen werkt met Windows 10. Welke versie van Windows heb jij geïnstalleerd op je computer? Ook de aansluiting is van belang. Heb je nog ruimte voor een USB-connector? Speciale effecten kunnen je ook een hoop plezier brengen tijdens het gamen. Denk aan macrotoetsen die je zelf kunt programmeren, die maken het bedienen van je keyboard extra makkelijk. En wat dacht je van backlight in je toetsenbord? Hiermee lichten je toetsen tijdens het gamen mooi op. Je kunt de intensiteit en kleur vaak zelf instellen en ook de snelheid waarmee de kleuren veranderen is meestal door jou aan te passen. Zo krijg je een maatwerk toetsenbord voor jouw optimale gamebeleving.

Gaming keyboard als onderdeel van game set

Wil je een set kopen waarvan de onderdelen esthetisch mooi bij elkaar passen? Dan zijn er game sets verkrijgbaar die speciaal ontwikkeld zijn voor de fanatieke gamer. Hiermee krijg je niet alleen het gaming keyboard, maar ook een bijpassende muis, muismat en koptelefoon. Alles werkt perfect samen en op je bureau ziet dit er gelikt uit. De kleuren en materialen hebben dezelfde uitstraling en de producten zijn uitvoerig getest door de ontwikkelaar. Een toetsenbord koop je immers niet elke maand, dus je wilt wel weten of er een flink aantal aanslagen mee gedaan kan worden. Zeker omdat je bij het gamen vaak dezelfde toetsen gebruikt. Bij de specificaties vind je altijd het aantal toetsaanslagen dat het toetsenbord aan moet kunnen. Bij de game set van Gembird is dit bijvoorbeeld drie miljoen keer. Ga jij het testen?

Toetsenbord voor internet en muziek

Weet jij al dat je je gaming keyboard niet alleen specifiek voor games, maar ook voor internet of muziek gaat gebruiken? Dan is een toetsenbord met multimedia sneltoetsen ideaal. Bepaalde functietoetsen gebruik je nu eenmaal vaker als je je toetsenbord ook voor andere doeleinden inzet, zoals bij muziek luisteren. Door de sneltoetsen wordt het je een stuk makkelijker gemaakt en je hoeft niet meer te zoeken of combinaties van toetsen te maken om iets gedaan te krijgen.

Waar let je op bij de aanschaf van een nieuw toetsenbord?

Natuurlijk wil je waar voor je geld en je budget is vaak leidend bij de aankoop. Maar kijk ook naar de kwaliteit van een toetsenbord en de verschillende specificaties. Deze kunnen namelijk nogal eens verschillen tussen de toetsenborden. En als jij je computer op een andere manier gaat gebruiken, doordat een game of programma is veranderd, kan het zijn dat het gebruik van je gaming keyboard ook om verandering vraagt. Door hier heel even bij stil te staan, maak je de beste keuze bij je bestelling. Je kunt direct aan de slag met je nieuwe toetsenbord en werkt of speelt je games makkelijker en sneller. Je bent zo aan je nieuwe gaming keyboard gewend en wilt niet meer terug naar je oude.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl