Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Game headset

Met een Game headset worden games realistischer en leuker. Maar zo’n headset is voor veel meer doeleinde superhandig. Benieuwd naar het aanbod?  

Filters

  • Gembird 4-in1 Gaming set

  Gembird 4-in1 Gaming set

  € 22,27 Excl. BTW

  € 26,95 Incl. BTW

  Gembird 4-in1 Gaming set bevat alles wat je nodig hebt om direct te kunnen beginnen met ga...

  • Gembird Gaming koptelefoon

  Gembird Gaming koptelefoon

  € 14,87 Excl. BTW

  € 17,99 Incl. BTW

  Met deze Gembird Gaming koptelefoon A-880 ga je helemaal op in je spel dankzij de trilling...

  • Gembird Stereo headset

  Gembird Stereo headset

  € 5,74 Excl. BTW

  € 6,95 Incl. BTW

  Gembird Stereo headset met microfoon

  • Trustmaster Y300X Gaming Headset

  Trustmaster Y300X Gaming Headset

  € 66,03 Excl. BTW

  € 79,90 Incl. BTW

  Trustmaster Y300X Gaming Headset XboxOne

  • Gembird Stereo headset, glossy wit

  Gembird Stereo headset, glossy wit

  € 12,36 Excl. BTW

  € 14,95 Incl. BTW

  Gembird Stereo headset glossy wit is ideaal voor online games, luisteren naar muziek, chat...

  • Gembird USB 5.1 surround headset

  Gembird USB 5.1 surround headset

  € 16,49 Excl. BTW

  € 19,95 Incl. BTW

  Gembird USB 5.1 surround headset, een meerdimensionale beleving als je je spellen speelt.

  • Gembird headset glossy wit

  Gembird headset glossy wit

  € 16,52 Excl. BTW

  € 19,99 Incl. BTW

  Gembird gaming stereo hoofdtelefoon glossy wit is ideaal voor online games, luisteren naar...

  • Gembird Stereo Bluetooth headset

  Gembird Stereo Bluetooth headset

  € 31,36 Excl. BTW

  € 37,95 Incl. BTW

  Geniet met Gembird Stereo Bluetooth headset van je favoriete muziek en bel draadloos en ha...

  • Gembird Glossy zwarte stereo headset

  Gembird Glossy zwarte stereo headset

  € 8,26 Excl. BTW

  € 9,99 Incl. BTW

  Deze MHS-001 Gembird stereo headset in glossy zwarte uitvoering is ideaal voor online gam...

  • Cablexpert 4-pins 3,5 mm naar 3,5 mm stereo + microfoon

  Cablexpert 4-pins 3,5 mm naar 3,5 mm stereo + microfoon

  € 2,44 Excl. BTW

  € 2,95 Incl. BTW

  Cablexpert 4-pins 3,5 mm naar 3,5 mm stereo + microfoon

  • Cablexpert 3.5 mm audio + microfoon adapterkabel

  Cablexpert 3.5 mm audio + microfoon adapterkabel

  € 4,09 Excl. BTW

  € 4,95 Incl. BTW

  De meeste tablets, telefoons en compacte notebooks gebruiken één enkele 4-pins audio con...

Een game headset brengt niet alleen rust in huis, het levert je ook de meest prettige game beleving op. Doordat het geluid niet van voren door je speakers komt, maar op je oren zit, gaat het geluid rechtstreeks je gehoorgang in. Hierdoor heeft omgevingsgeluid – dat er toch altijd wel is – geen invloed. Je hebt er geen last van, omdat je gaming headset alle omgevingsgeluiden en ruis kunnen buitensluiten. Een goede koptelefoon hoeft daarnaast helemaal niet meer duur te zijn. Je maakt dus niet alleen je medebewoners blij met je nieuwe gaming headset, maar kunt je zelf veel meer inleven in de games die je speelt. Het realiteitsgehalte wordt hierdoor nog hoger.

Verschillende merken van een game headset

De headsets om te gamen zijn er van verschillende merken. Zo kun je voor Gembird of Trustmaster headsets kiezen. Al vanaf ongeveer tien euro koop je een eenvoudige game headset. De duurdere koptelefoons kosten ongeveer honderd euro of nog iets meer, maar deze hebben dan wel andere en betere specificaties en kwaliteiten. Het is dus handig om voor je bestelling te weten wat je van de koptelefoon verwacht en waar je je geld in wilt investeren. Ook moet je rekening houden met je overige apparatuur en of de koptelefoon wel samen kan werken met deze apparatuur. Zo zijn er gaming headsets die speciaal ontwikkeld zijn voor de XboxOne of die alleen werken met een bepaald model van de PlayStation. Ook kan je de koptelefoon op verschillende manieren insteken, zoals bijvoorbeeld met een audio kabel of via de USB-poort. Je dient de manier van aansluiten altijd even te checken van te voren, zodat je niet van een koude kermis thuis komt.

Eisen aan een game headset

Naast de compatibiliteit met je apparatuur is natuurlijk de zitvorm op de oren een van de belangrijkste elementen. Een game headset moet instelbaar zijn, zodat deze precies om je hoofd en op je oren past. Een te grote of te kleine headset gaat alleen maar vervelen en dan ga je hem na aanschaf al snel niet meer gebruiken. Naast de totale pasvorm is ook hoe de koptelefoon aanvoelt op je oren essentieel. Je wilt een zachte stof die meegeeft, zodat de huid op je oren niet geïrriteerd raakt en het geluid van buiten goed afgeschermd wordt. Je kunt nog kiezen voor een headset met of zonder vaste kabel. Met een Bluetooth koptelefoon heb je geen last van kabels en kun je vrij bewegen. Dat kan tijdens het gamen soms ook handig zijn. Er is tevens een game headset verkrijgbaar dat trillingen bij laag frequent geluid overbrengt op je oren en hoofd. Hierdoor voel je nog eens extra wat er voor je neus op het scherm afspeelt. Het geeft een extra dimensie aan je games.

Gaming set kopen

Wil je liever een complete set kopen? Dit is ook mogelijk. Zo heeft het merk Gembird bijvoorbeeld een gaming set, waarbij je niet alleen de game headset, maar ook de muis, de muismat en het toetsenbord in een set koopt. Het mooie hiervan is dat je weet dat deze componenten goed met elkaar samenwerken en dat het ook visueel mooi bij elkaar past. Het oog wil immers ook wat. De kleuren en het ontwerp zijn samen ontwikkeld, waardoor het een geheel is.

Headset voor meerdere doeleinden dan alleen gamen

Een game headset koop je niet per definitie alleen om te gamen. Ook wanneer je regelmatig via Skype belt of chat met familie of vrienden aan de andere kant van het land of in het buitenland, kan een koptelefoon prettig zijn. Je hebt dan je headset met microfoon op en je hoeft alleen nog maar voor je laptop of PC te gaan zitten om connectie te maken. Met of zonder webcam maakt een headset de ervaring een stuk fijner. Het geluid komt directer in je oren, je verstaat alles beter en geluiden van het verkeer buiten of andere mensen in huis, hebben minder of geen invloed op de kwaliteit van het telefoongesprek. Zelfs als je met je kleinkinderen aan de andere kant van de wereld wilt bellen, maakt een goede headset echt een groot verschil.

Headset voor de muziekliefhebber

Wanneer je graag naar muziek luistert, kan een goede headset het geluid beter laten overkomen. Je verwacht niet zulke grote verschillen en toch moet je het maar eens proberen. De kleine headset van je telefoon die je in je oren draagt, of een goede game headset die op je oren zit. De klanken zijn beter en omgevingsgeluid heeft geen invloed meer. Of je je koptelefoon nu op je platenspeler, computer of tablet aan wilt sluiten, met een degelijke koptelefoon verander je jouw beleving van muziek. Je zou willen dat je eerder in een fatsoenlijke koptelefoon had geïnvesteerd, nu je weet welke meeropbrengst het heeft. Je kunt je even helemaal terugtrekken van de wereld en je focussen op de muziek en de songteksten. Ontspannen wordt een stuk makkelijker met je favoriete muziek en een goede headset.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl