Garmin ECHOMAP Plus 62cv , zonder transducer
ECHOMAP Plus 62cv , zonder transducer €539,-

ECHOMAP Plus 62cv , zonder transducer

Merk: Garmin
€445,45 Excl. btw
€539,00 Incl. btw
Artikelnummer: 010-01888-00
  • Dit product wordt gratis verzonden!
  • Garantie op jouw ECHOMAP Plus 62cv , zonder transducer
  • Klanten beoordelen Mediawinkel.eu met een 9.3
  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen
  • Klantenservice van 09:00 tot 19:00
Informatie

Garmin ECHOMAP Plus 62cv met de ingebouwde sonar-mogelijkheden van ECHOMAP Plus 62cv beschikt over onze traditionele CHIRP sonar, een van de meest geavanceerde sonartechnologieën op de markt voor vissers en schippers. Hij heeft ook sonar-ondersteuning voor Minn Kota en MotorGuide trollingmotoren met geïntegreerde transducers. De Garmin CHIRP ClearVü scanning-sonar zorgt voor een bijna fotografisch beeld van wat er zich onder uw boot bevindt. Structuren, onderwaterobjecten en vissen worden duidelijk weergegeven. Maak tijdens het vissen direct gepersonaliseerde vis-kaarten op het scherm met 1-voet contouren, zodat u beschikt over kaarten die precies aansluiten op uw behoeften.

De SailAssist functies hebben laylines, verbeterde windroos, voorliggende koers en koers-over-de-grondlijnen. Zie in een oogopslag de ware en schijnbare windhoek en -snelheid en de koersafwijking. Op een begeleidingspagina kunt u uw virtuele startlijn, gegevensvelden met laylines, burn-tijd voor de start en een racetimer zien, waarmee u optimaal kunt profiteren van de wind en uw concurrenten kunt verslaan.

Upgrade uw toestel met de beste kaarten voor op het water

Upgrade naar BlueChart g2 HD of BlueChart g2 Vision HD, waarmee u Auto Guidance en andere geweldige functies toevoegt. De enkele microSD kaartsleuf biedt plaats voor extra geheugen voor aanvullende kaarten. U kunt ook OneChart gebruiken om kaarten te kopen via de ActiveCaptain app en uw kaarten automatisch synchroniseren met uw compatibele kaartplotter zonder dat u een SD kaart nodig hebt.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur.nl