Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Walkera

Een Walkera drone heeft een stabiele camera waardoor het prachtige foto’s en video’s kan maken. Bekijk alle modellen en functionaliteit van deze drones hier. 

Filters

  • Walkera Scout X4 Carbon

  Walkera Scout X4 Carbon

  € 909,08 Excl. BTW

  € 1.099,99 Incl. BTW

  Walkera Scout X4 Carbon (FPV 2 package) ligt qua formaat tussen bijvoorbeeld de DJI Phanto...

Met de Walkera Scout X4 Carbon haal je een degelijke drone in huis, waar je leuke dronevluchten mee kunt maken. De drone weegt iets meer dan twee kilo, waardoor het wel een stevige batterij nodig heeft, die het gewicht in de lucht en eenmaal op het gewenste niveau ook in beweging kan brengen. De drone vliegt heel erg stabiel, waardoor ook je camera stabiel kan opnemen. Dit levert je de mooiste filmpjes en scherpste foto’s op. De camera kun je ook nog tijdens het vliegen anders instellen, waardoor je makkelijk kunt switchen tussen het filmen van de horizon en het filmen van de plek onder de drone, recht naar beneden.

Voorbeelden waarbij het instellen van de camera van Walkera handig is

Zeker in de natuur is het in kunnen stellen van de camera een handige functionaliteit. Je kunt bij het filmen van een waterval niet alleen de waterval van boven – richting de horizon – filmen, maar ook afzakken langs de waterval en het vallende water of de oevers beneden vastleggen. Ook kun je een kudde dieren die in beweging is goed in beeld brengen, door de dieren die onder de drone zijn vast te leggen en de richting waarin ze aan het bewegen zijn op te nemen. Met een drone heb je zoveel mogelijkheden. Je opnamen worden prachtig en van een heel ander niveau.

Overige functionaliteiten

De Walkera drone heeft GPS en het landingsgestel kun je met een druk op de knop inklappen, wat de stabiliteit tijdens het vliegen ten goede komt. De drone kan tot vijfentwintig minuten aan een stuk filmen, daarna moet de batterij opgeladen worden. Verder kun je gebruik maken van de ‘waypoint mission planning’ functie. Deze functie houdt in dat je vooraf een route uit kunt stippelen, die je wilt dat de drone eenmaal in de lucht uitvoert. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken op een plek waar diverse karakteristieken naast elkaar zichtbaar zijn. Denk een toeristische plek, waarbij je de oceaan, het strand, de boulevard en de restaurants en hotels langs de boulevard in beeld wilt brengen. Door deze punten in te stellen krijg je een vloeiende filmopname.

Extra handig

De Walkera Scout X4 Carbon heeft een ‘follow me’ optie, waarmee je de drone jou kunt laten volgen. Hiermee kun je een wildwater kanotocht op de gevoelige plaat vastleggen, een wedstrijd door de woestijn filmen of je huwelijksreis naar een tropisch eiland in beeld brengen. Je begint met een wandeling over het strand, haalt bij de strandtent twee verse kokosnoten en vervolgt je route naar je hangmat waar je met je zonnebril op heerlijk in gaat relaxen met je lief. De Walkera drone legt het allemaal voor eeuwig vast voor jezelf en het nageslacht.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl