Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Quadcopter

Een Quadcopter is de perfecte drone voor buiten én binnen. De kleine drone is niet alleen betaalbaar maar ook door iedereen te bedienen.

Filters

  • Quadcopter RTF

  Quadcopter RTF

  € 24,38 Excl. BTW

  € 29,50 Incl. BTW

  Quadcopter RTF Eachine H8

Met de drone Quadcopter van het merk Eachine koop je een gunstig geprijsde drone, waar je enorm veel lol in en plezier van zult hebben. De drone is klein van formaat; iets meer dan tien centimeter groot. Hierdoor kun je hem niet alleen buiten gebruiken, maar ook binnen laten vliegen. Hij is licht van gewicht, want hij weegt maar twintig gram. Door zijn eenvoudige uitvoering met vier armen, manoeuvreer je de drone makkelijk in jouw nabijheid. Bij het binnenshuis gebruiken van de drone moet je er wel rekening mee houden dat de drone – ondanks zij geringe gewicht en formaat – wel schade kan aanrichten aan bijvoorbeeld decoraties in je interieur door de snelheid waarmee hij vliegt.

Wedstrijd met de Quadcopter

Met de drone kun je een leuk parcours afleggen. Maak samen met je vrienden een uitdagende route door de tuin of binnenshuis, ga naar de bovenste verdieping of laat de drone door openingen gaan, zoals door open kasten of onder de stoel door. In de tuin kun je om bomen, over de vijver en door het vogelhuisje vliegen voor extra punten. Jij bepaalt uiteindelijk hoe je wat extra’s kunt scoren en wie de winnaar is. Het uitzetten van de route is al spannend om te doen en daarna vliegen maar. Je kunt elke dag wel een ander parcours bedenken en vliegen met je Quadcopter drone gaat zo nooit vervelen.

Speciale karakteristieken

Het gewicht en formaat is minimaal, maar er zijn natuurlijk nog veel meer interessante specificaties. Zo heeft de Eachine H8 mini Quadcopter vier LED lichtjes die in verschillende kleuren stralen. Erg handig is ook de automatische terugkeer die je met een druk op de knop in werking stelt. Zo kun je je drone nooit kwijtraken. Zelfs als hij even uit het zicht is, komt de drone door de automatische terugkeer functie weer vanzelf naar je toe. Als je zelf parcours gaat ontwerpen of opdrachten in een groep gaat uitvoeren, dien je er rekening mee te houden dat je ongeveer vijf tot zeven minuten achter elkaar met de drone kunt vliegen. Een uithoudingstest zou al een leuke opdracht zijn met je vrienden of broertje. De afstand waarbinnen de drone vliegt is ongeveer dertig meter. Natuurlijk is het wel sport om met elkaar de grenzen op te zoeken.

Bijzonder cadeau

Of je nu een leuk cadeau voor de verjaardag van je neefje of nichtje zoekt, of je wilt je eigen kinderen bij slecht weer een middag bezig houden en afleiding bieden; spelen met een Mini Quadcopter en opdrachten bedenken en laten uitvoeren geeft veel plezier en vermaak. En als jij geen tijd hebt om ze te bedenken, dan laat je ze zelf een creatieve draai geven, dan alleen maar rondjes vliegen. Dat laatste zijn ze natuurlijk weer snel beu. Ook wanneer iemand van ziekte moet herstellen kan de drone uitkomst bieden. Niet alleen kun je je er prima mee vermaken, je kunt er ook kleine briefjes aan hangen om te communiceren met iemand in een andere kamer of op een andere verdieping in je huis. Op die manier is je drone nog eens extra nuttig.

Speciale uitleg bij gebruik binnenshuis

Zodra je de Quadcopter in huis gaat gebruiken, is het wel altijd goed om op de hoogte te zijn van regels of gebruiksnormen. Als er kinderen of huisdieren in de buurt zijn, dan zorg je ervoor dat zij geen slachtoffer kunnen worden van je dronevluchten. Ook let je op als je dichtbij water of vuur komt. Je wilt je drone niet meteen in het water laten vallen, waarmee je vochtschade kunt krijgen en zeker geen vonken verspreiden of de veroorzaker van een brandje in huis zijn. Gebruik de drone niet als er in de keuken iemand met messen bezig is, of als er waardevolle spullen aan de muur hangen of in de kast staan. Deze berg je beter eerst veilig op. Logisch nadenken en van te voren kijken of de kust veilig is, zijn altijd basisvoorwaarden voor een veilig gebruik, voordat je de drone van Quadcopter de lucht in stuurt.

De drone en kinderen

Als je de Eachine H8 mini Quadcopter RTF cadeau gaat geven, leg dan voor het gebruik ook altijd uit wat de regels zijn. Je kinderen hebben niet altijd het besef wat een drone aan kan richten. En ook de leeftijd waarop iemand een drone gebruikt is hierbij belangrijk, want oog-hand coördinatie is niet bij iedereen even ver ontwikkeld. Iemand bij wie deze ontwikkeling achter is gebleven, kan echter wel extra uitgedaagd worden om te groeien. Je kunt jonge kinderen links en rechts leren, omhoog en omlaag. Je kunt zelfs een hele puzzel voor ze voorbereiden, waarbij je plaatjes uitprint met vormen of rekensommen waar ze naartoe kunnen vliegen. Jij geeft de opdracht en zij voeren deze uit. Je bent ook nog eens op een leuke en educatieve manier met je kinderen bezig. Het hoeft immers niet altijd een Quadcopter wedstrijd te zijn.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl