Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

PowerVision

De PowerVision drones zijn van alle gemakken voorzien, zoals bijvoorbeeld automatisch opstijgen en WiFi functies. Bekijk het aanbod drones direct. 

Filters

  • PowerVision PowerRay Explorer

  PowerVision PowerRay Explorer

  € 1.387,60 Excl. BTW

  € 1.679,- Incl. BTW

  De PowerVision PowerRay Explorer laat je de onderwaterwereld zien tot wel 30 meter diep. H...

  • PowerVision PowerRay Angler

  PowerVision PowerRay Angler

  € 1.709,92 Excl. BTW

  € 2.069,- Incl. BTW

  De PowerVision PowerRay Angler heeft een afneembare sonar fishfinder. De PowerSeeker geeft...

  • PowerVision PowerEgg

  PowerVision PowerEgg

  € 1.304,96 Excl. BTW

  € 1.579,- Incl. BTW

  PowerVision PowerEgg kan automatisch stijgen en landen. De Poweregg heeft een 3-assige gim...

PowerVision heeft zijn hoofdvestiging in China en ze leverde de eerste drones voor de consument in 2016. Sindsdien zie je nieuwe producten van dit merk op de markt komen en ook is het bedrijf inmiddels over de hele wereld gevestigd. Ze willen niet alleen drones bouwen voor consumenten, ze willen dat nuttige toepassing ervan promoten en uitbreiden. Hierdoor blijven ze niet alleen gericht op de drone-markt, maar op de robot-markt in zijn algemeenheid. De visie van PowerVision zie je duidelijk terug in hun hele productlijn. Zelfs de accessoires zijn van toegevoegde en esthetische waarde.

Producten van PowerVision voor in de lucht

De PowerEgg neemt je mee de lucht in. Je kunt de drone automatisch laten opstijgen en landen. Dat scheelt gepruts en voorkomt fouten. De PowerEgg kun je op twee manieren bedienen. Behalve de normale manier met de afstandsbediening, kun je de drone ook jou laten volgen. Hiervoor gebruik je de ‘follow me mode’. Bij de ‘orbit mode’ kun je de drone om een aangegeven punt laten draaien, zodat je dit punt vanuit alle kanten kunt vastleggen op beeld. Ook heeft de PowerEgg een snel te bedienen knop, waarmee je de drone direct stil kunt laten hangen in de lucht. Als je een beeld ziet dat je langer wilt vastleggen, of je ziet een obstakel aankomen, kun je zo de drone laten stoppen met voortbewegen.

De Explorer; voor alle avonturen onder water

Met de PowerRay Explorer kun je fantastische beelden maken; film of foto. De Explorer kan tot dertig meter diep duiken en tot wel vier uur lang aan een stuk onder water blijven. Hierdoor heb je voor al je avonturen de juiste camera op een onderwater drone. Ook is het handig om het onderwatergebied waar je bent te verkennen, voordat je beslist om het water in te gaan. Dit kan bij aangename temperatuur, maar ook als je onder het ijs wilt kijken, werkt de Explorer perfect. Door de verlichting aan de voorkant van de Explorer, gaan de kleuren die je opneemt leven en met de VR-bril krijgt live streamen weer een hele andere dimensie voor je.

De extra toevoeging bij de PowerVision Angler

De Angler heeft als basis de Explorer, maar aan deze drone is een FishFinder toegevoegd. Deze FishFinder kun je op zichzelf, los in het water gebruiken, maar je kunt de FishFinder ook bevestigen aan je Explorer. Hiermee maak je vissen extra intens en spannend, doordat je beelden ziet van wat er zich op dat moment onder de waterspiegel allemaal afspeelt. Je krijgt ook extra informatie, zoals over de diepte, waardoor je weet hoeveel lijn je wilt geven en waar je je lood plaatst. Misschien wil je je aas wel veranderen, zodra je ziet wat er voor vis zwemt.

WiFi functionaliteit

Je kunt je beelden door de WiFi functionaliteit direct delen via je sociale media kanalen, wat het leuk en interessant maakt voor familie, vrienden en volgers. Daarnaast kun je je beelden makkelijk uploaden naar je computer, zodat je eventuele bewerkingen direct kunt uitvoeren. Met de Explorer of Angler van PowerVision gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Zelfs als je niet kunt zwemmen of bang bent voor diep water, kun je nu wel live beleven wat er zich onder water allemaal afspeelt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl