Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Onderwater drone

Met een onderwater drone breng je de geheimen van onder de zeespiegel in kaart. Een nieuwe soort drone die plots voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is.

Filters

  • PowerVision PowerRay Explorer

  PowerVision PowerRay Explorer

  € 1.387,60 Excl. BTW

  € 1.679,- Incl. BTW

  De PowerVision PowerRay Explorer laat je de onderwaterwereld zien tot wel 30 meter diep. H...

  • PowerVision PowerEgg

  PowerVision PowerEgg

  € 1.304,96 Excl. BTW

  € 1.579,- Incl. BTW

  PowerVision PowerEgg kan automatisch stijgen en landen. De Poweregg heeft een 3-assige gim...

  • PowerVision PowerRay Angler

  PowerVision PowerRay Angler

  € 1.709,92 Excl. BTW

  € 2.069,- Incl. BTW

  De PowerVision PowerRay Angler heeft een afneembare sonar fishfinder. De PowerSeeker geeft...

  • iBubble Premium Edition

  iBubble Premium Edition

  € 5.371,07 Excl. BTW

  € 6.499,- Incl. BTW

  iBubble Explorer Edition, onderwater Drone + Explorer Pack Standard

  • iBubble Explorer Edition

  iBubble Explorer Edition

  € 3.924,79 Excl. BTW

  € 4.749,- Incl. BTW

  iBubble Explorer Edition, onderwater Drone + Explorer Pack Standard

  • iBubble draadloze onderwater Drone

  iBubble draadloze onderwater Drone

  € 3.304,96 Excl. BTW

  € 3.999,- Incl. BTW

  iBubble onderwater Drone. Onderwater filmen was nog nooit zo eenvoudig, met de exclusieve ...

Een onderwater drone voegt echt iets toe aan je ervaringen, of je het nu tijdens een duikvakantie of de professionele vistocht in wilt zetten. Zoals je de drone ook in de lucht gebruikt voor overzicht of om lastig te bereiken plekken te bereiken, zo werkt dit ook bij de drone die onder water kan. Je ziet de planten, de vissen of de wrakken die op jouw locatie zijn achter gebleven.

Onderwater drone voor plezier

Met de drone kun je jezelf laten volgen tijdens het snorkelen of zwemmen. Wanneer je graag verslag wilt doen van je avonturen, wil je niet meer alleen filmpjes vanaf het strand en bij je vakantiebungalow. Je wilt ook in en onder water kunnen filmen. Als je leert duiken, wil je je eerste duiktocht en alles wat je daarbij in de zee of oceaan tegen komt opnemen. Denk aan die zeeschildpad die je tijdens het duiken tegenkwam, die je maar eens in je leven zult zien. Of wat dacht je van een prachtige rotskust, die een hoop dieren beschutting biedt. De drone kan overal dichtbij komen, zolang je rekening houdt met de diepte tot waar die goed blijft functioneren. Of je nu op open zee bent, of een heldere rivier wilt verkennen, alle opties zijn haalbaar met de waterdichte drone.

Drone onder water gebruiken voor beroep

Soms vraagt je beroep om extra technische ondersteuning. Denk aan onderzoeken die de stand van de wilde zalm in kaart moet brengen. Of wanneer je een toeristisch bedrijfje runt, waarbij je gasten op je boot ontvangt en naar de beste locatie vaart om te gaan vissen. Je verhuurt hengels, verzorgt de lunch, maar dan wil je ook zeker weten waar de vis zit, anders zijn de gasten teleurgesteld en krijg je slechte online reviews. Ook tijdens de visvangst kan een onderwater drone helpen om je inzicht te geven in de situatie onder en in de omgeving van je boot.

Drone in het water voor verkenning

Of het nu voor plezier of beroepsmatig is, een drone kun je altijd als eerste te water laten gaan om te kijken of het veilig is. Daarna kun je makkelijker de beslissing nemen of je zelf ook het water in wilt, of dat het wel de moeite is om je hengel uit te werpen. Zeker wanneer je op onbekend terrein bent of voor het eerst in een land bent, kan de onderwater drone uitkomst bieden. In Australië heb je perioden waarin een gevaarlijke kwal in groten getale voorkomt in de oceaan. Dan wil je daar niet pas achter komen als je in het water door je duikbril kijkt en rustig door je snorkel probeert te blijven ademen. Dan breng je de dag liever op de boot of gewoon op het strand door en vermijd je het water nog een tijdje.

Dichtbij dieren

Door de drone kun je veel dichter bij dieren komen, die normaal schuw reageren op de aanwezigheid van de mens. De drone vinden ze wel vreemd en de nieuwsgierige zeehond zal echt wel even komen kijken, maar je beleeft de wereld onder water heel anders, als je ongemerkt mee kunt kijken met alles wat er onder water leeft en beweegt. Het geeft een andere en realistischere kijk op hoe dieren zich in het echt gedragen, als de mens geen invloed heeft.

Verschillende merken bij een onderwater drone

Drones die tegen water kunnen krijg je van het merk iBubble en PowerVision. Beide merken hebben diverse modellen, in verschillende prijsklassen en met hun eigen kenmerken. Er zijn draadloze modellen, varianten met aparte beeldmogelijkheden of drones met speciale functionaliteiten voor het in beeld brengen van vis. Kijk voor het bestellen niet alleen naar je budget, maar vooral ook naar het doel dat je er nu – en willicht op de langere termijn – mee wilt bereiken. Zo is je winkelmandje gevuld met de juiste producten en kun je veel plezier gaan beleven of winst gaan behalen met je onderwater drone.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl