Terug

  • Gratis verzending v.a. € 35,-
  • Voordelige prijzen
  • Groot assortiment

Immersonrc

Een ImmersonRC drone is perfect voor het racen omdat het een lichte, snelle en betrouwbare drone is, die ook nog eens betaalbaar is.

Filters

Het merk ImmersonRC bestaat sinds 2006 en bouwt met passie voor de techniek en de sport drones. Die passie is ook terug te vinden in de competities die over de hele wereld plaats vinden. Tijdens een wedstrijd volg je een van te voren uitgezet parcours, dat je zo goed mogelijk aflegt in een zo snel mogelijke tijd. Via een VR-bril volg je live je drone, zodat je echt ziet wat de camera van de drone tijdens het afleggen van de route ziet. Het plezier en de competitie tussen de dronebestuurders is duidelijk voelbaar tijdens dit soort evenementen.

Waarom gaan voor een drone van ImmersonRC?

Natuurlijk is er meer dan alleen de grote, georganiseerde evenementen en competities. En in het ene land leeft de sport ook meer, dan in het andere land. Daarom geef jij je eigen draai aan het gebruik van je drone. Je kunt je eigen route uitzetten en hier met een aantal andere drone vliegers de wedstrijd aangaan. Of je kiest gaandeweg je parcours en verkent hiermee een nieuwe omgeving. Een drone van dit merk is licht van gewicht en daarom erg snel. Dat maakt hem ook zo geschikt voor wedstrijden.

Voordelen ten opzichte van andere dronemerken

Met ImmersonRC kun je met maximaal acht spelers tegelijk racen. Een ander voordeel is de mogelijkheid om de camera via de drone (5V) te laden. Hierdoor heb je geen extra batterij voor de camera nodig en dit scheelt weer gewicht en dus snelheid tijdens racen. Verder kun je een andere camera aan de drone hangen, die door de extra attributen goed te richten is. Je beeld is dus altijd optimaal door jou in te stellen. Als laatste – en dit is vooral de fun factor – zijn er diverse mogelijkheden om licht in te stellen. Zo zijn de kleuren aan te passen en kun je bijvoorbeeld voor het inhalen aparte signalen programmeren.

Verhouding tussen prijs en kwaliteit

Het mooie van deze ImmersonRC drone is, dat je niet de hoofdprijs betaalt, maar wel een goede kwaliteit drone geleverd krijgt. De drone is licht, snel, betrouwbaar en veelzijdig. Het brengt je niet alleen een hoop plezier door de basisspecificaties van de drone, je krijgt ook gewoon een kick van het manoeuvreren met snelheid wanneer je een parcours aflegt, of dit nu een officieel wedstrijdparcours is, of een route door je grote achtertuin die je dochtertje heeft uitgestippeld. Voor elke liefhebber is er een geschikte drone. Met welke ImmersonRC drone ga jij dit weekend vliegen?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl