Dji Spark
Spark €495,-

Spark

Merk: Dji
€409,09 Excl. btw
€495,00 Incl. btw
Artikelnummer: 100203
 • Dit product wordt gratis verzonden!
 • Garantie op jouw Spark
 • Klanten beoordelen Mediawinkel.eu met een 9.3
 • Deskundig en persoonlijk advies
 • Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen
 • Klantenservice van 10:00 tot 16:00
Informatie
De DJI Spark is een instapmodel drone. Deze Dji drone heeft een compact formaat en filmt in Full HD met 30 fps, daarnaast heeft hij een 12 megapixel camera aan boord. De DJI Spark is compact en kleurrijk, slim en een krachtige vliegende camera die je overall mee naartoe kan nemen. De Spark is zo slim, dat het zichzelf kan activeren door jouw te herkennen. Laat je Spark opstijgen vanuit de palm van je hand. De DJI Spark komt met de bekende technologie die je van DJI gewend bent, zoal intelligent flightmodes en mechanische gimbal die zorgen voor prachtige kwaliteit.

De DJI Spark is licht van gewicht en aerodynamisch, waardoor de Spark weinig last heeft van de wind. De grote stuwkracht van de Spark zorgt ervoor dat hij stabiel in de lucht hangt en windsnelheden van 50km/u overwint in Sport Modes.

De grote van de Spark betekent niet dat hij compenseert in zijn vliegtijd. One vol opgeladen batterij heft een vliegtijd van 16 minuten. Ook beschikken de batterijen over slimme technologie die de real-time status van de batterijen bijhouden. Hierdoor weet je altijd hoeveel resterende energie overheeft.  

Afstandsbediening en DJI Goggles

De innovatieve HD Wi-Fi technologie gecombineerd met de DJI Spark Afstandsbediening zorgt ervoor de je in 720p real time kan streamen tot wel 2km.

Wanneer je overgaat in Sport Mode, probeer de Spark te gebruiken samen met de DJI Goggles. Dit zorgt ervoor dat je de volle potentie uit je drone haalt. Sport Mode zorgt ervoor dat de Spark automatisch de FPV camera gebruikt. Hierdoor beweegt de camera met de drone mee, terwijl je vliegt. 

Hoge camera prestaties

Schokvrije foto’s

De DJI Spark 2-assige gimbal en UltraSmooth Technologie zorgen voor stabiele beelden. Het voorkomt de rolling shutter effect, waardoor foto en video gedetailleerd blijft.

Krachtige lens en sensors

De DJI Spark heeft een f/2.9 extra wijde hoek lens met 25mm brandpuntsafstand. Ook zijn er 5 elementen in één groep. Dit zorgt ervoor dat de DJI Spark levendige kleuren registreert.  

1/2.3 inch CMOS sensor is een van de meest compacte sensoren van DJI. Deze sensor zorgt ervoor dat je videos kan maken in 1080p en foto’s in 12 Megapixel.

Smart Features

The slimme features van de DJI Spark zorgen ervoor dat je Spark stabiele foto’s maakt.

 • Quick Launch: De DJI Spark herkent je gezicht door FaceAware software. Wanneer de Spark je gezicht succesvol heeft herkent, zal hij automatisch opstijgen van de palm of je hand. De DJI Spark komt zelfs terug wanneer het signaal met je hand geeft om terug te komen.
 • Simple Control: Heb je moeite om iedereen in het frame van je foto te krijgen? Dit is geen probleem met de DJI Spark. De Spark zal op één plek stil blijven hangen en je commando’s opvolgen. Bestuur de DJI Spark met je hand, afstandsbediening, telefoon of de DJI Goggles. Niet geheel comfortabel met de control sticks? Gebruik dan de voorgeprogrammeerde maneuvers die je met één druk kan selecteren.
 • Edit en Share: Bewerk je foto’s en video’s en deel ze direct.

Intelligente Flight Modes

 • Quickshot: Deze modus helpt you om videos te maken die cinematische kwaliteit uitstralen.  
 • TapFly: Als je niet goed weet hoe je de Spark moet besturen, gebruik dan TapFly. Gebruik je telefoon en druk op een locatie op het scherm. De Spark zal er automatisch naartoe vliegen. Tijdens TapFly is obstakel detective ingeschakeld, hierdoor zal de Spark obstakels onderweg omzeilen
 • ActiveTrack: de Spark zorgt ervoor dat jij in het frame van de camera blijft. Het enige wat je hoeft te doen, is genieten. Selecteer een subject en de Spark zal zich daar automatisch op focussen.
 • Gesture: de DJI Spark zak je herkennen waardoor je selfies kan maken met één simple gebaar. Je kan de Spark besturen met de palm van je hand.  
 •  Smart-return-to-home: Door het gebruik van GPS, weet de Spark waar hij zich bevindt. Ook herkent hij obstakels, die hij zal omzeilen wanneer hij veilig naar jouw terugkeert.

Verschillende camera modes

 • Pano: De Spark kan horizontale en verticale panorama’s maken, door de gimbal zelf steeds een klein beetje te bewegen.
 • ShallowFocus: met Shallow Focus, zorgt de Spark ervoor date er direct een shallow depth of field wordt toegevoegd aan je foto’s.  
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur.nl