Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Document scanners

Gebruik maken van een document scanner biedt veel voordelen in zowel een winkel als een webshop, bestel daarom jouw document scanner bij Mediawinkel.eu.

Filters

  • Canon scanner

  Canon scanner

  € 338,02 Excl. BTW

  € 409,- Incl. BTW

  De Canon scanner 9017B003 is een scanner die perfect is voor het vastleggen van een breed ...

  • Fujitsu Duplex scanner SP-1130

  Fujitsu Duplex scanner SP-1130

  € 470,98 Excl. BTW

  € 569,89 Incl. BTW

  Fujitsu Duplex scanner SP-1130 30 ppm, USB 2.0

  • Fujitsu Duplex scanner

  Fujitsu Duplex scanner

  € 329,67 Excl. BTW

  € 398,90 Incl. BTW

  Fujitsu Duplex scanner SP-1120 A4, ADF 50, 20 ppm, USB 2.0

  • Fujitsu Duplex scanner SP-1125

  Fujitsu Duplex scanner SP-1125

  € 387,52 Excl. BTW

  € 468,90 Incl. BTW

  Fujitsu Duplex scanner SP-1125, 25 ppm, USB 2.0

  • Brother ADS-2400N

  Brother ADS-2400N

  € 296,69 Excl. BTW

  € 359,- Incl. BTW

  Desktopscanner dz scannen 30 ppm (dz zwart-wit/kleur) 600x600dpi 256MB ADF50 vel scannen e...

  • Brother ADS-1600W Duplex-Dokumentenscanner

  Brother ADS-1600W Duplex-Dokumentenscanner

  € 230,58 Excl. BTW

  € 279,- Incl. BTW

  Brother ADS-1600W Duplex Dokumentenscanner WLAN Touchscreen met kleurendisplay

  • Brother ADS-1100W

  Brother ADS-1100W

  € 209,- Excl. BTW

  € 252,89 Incl. BTW

  ADS-1100W - Documentscanner - Dubbelzijdig - 216 x 863 mm - 600 dpi - tot 16 ppm (mono) & ...

Bepaalde documenten moeten goed bewaard blijven en waar kan je dit nou beter doen als op een computer? Hiervoor gebruik je een document scanner. Hiermee maak je van een document op papier een digitaal document wat u makkelijk kunt opslaan in de computer of in de Cloud zodat je het niet makkelijk kwijt raakt. Ook maakt een document scanner het overbodig om allerlei belangrijke papieren met de post te sturen. Je scant alles in en kunt het via de mail naar de juiste persoon sturen. Een document scanner maakt het werken met en het verzenden van documenten makkelijker en sneller.

Een document scanner voor zakelijk gebruik

Wanneer je aan het werk bent en snelle feedback nodig hebt kan het vervelend zijn om een geschreven document of al jouw papierwerk eerst over te moeten typen of op te sturen met de post. Door gebruik te maken van een document scanner is dit geheel overbodig en binnen een paar minuten is het document al bij de juiste persoon aangekomen. Dit is slechts een voorbeeld van hoe behulpzaam een document scanner kan zijn op zakelijk gebied. Alle contracten, documenten en dergelijke kunt u makkelijk in de computer opslaan en versturen zonder dat dit veel tijd kost. Dit is dan ook waarom je niet snel een kantoorpand zal zien waar geen document scanner te vinden is.

Handig in elk huishouden

Niet alleen op zakelijk gebied maar ook bij jou thuis kan een document scanner erg handig te gebruiken zijn. Als je foto’s of documenten wilt inscannen om op te sturen is dit erg eenvoudig te doen. Je hoeft niet te wachten totdat je weer op je werk bent om documenten in te scannen maar kunt dit direct vanuit huis doen. Het hebben van een document scanner biedt veel gemak in ieder huishouden en het is dan ook zeker aan te raden er een aan te schaffen als je wel eens te maken hebt met het opsturen van documenten of foto’s.

Snel documenten opslaan en versturen

Hoe eerst alles met de post moest worden opgestuurd is dit nu absoluut overbodig. Als je voorheen ergens voor moest tekenen moest je de papieren voorheen met de post opsturen of zelf langsbrengen als de post te lang zou duren. Met een document scanner is dit niet nodig. Als je een document hebt ondertekend leg je het in de scanner, welke eigenlijk al het werk voor je doet. Het bestand wordt namelijk direct in een map in de computer geplaatst waardoor deze direct met de mail verstuurd kan worden. Dit betekent dat je nooit dagen hoeft te wachten voordat jouw post aankomt op bestemming. Een document scanner maakt al dit werk veel sneller en efficiënter waardoor je meer tijd overhoudt voor andere zaken.

De juiste document scanner kiezen

Niet elke document scanner is hetzelfde en de eigenschappen variëren per exemplaar. Het is er dan ook van afhankelijk wat voor documenten je voornamelijk in wilt scannen wat de beste optie voor jou zal zijn. Ook is het een groot verschil tussen een apparaat wat in een groot kantoorpand zal komen te staan en een document scanner voor in jouw huis. Bekijk goed de eigenschappen van de verschillende opties en bepaal wat het best past bij jouw wensen. Bestel een document scanner bij Mediawinkel.eu en ervaar hoe snel en efficiënt je hiermee al jouw documenten kunt opslaan en versturen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl