Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Mobiele printer

Mobiel printer voor kantoren, zorginstelling of horeca. Overal inzetbaar. Snel documenten, polsbandjes of pasjes printen, waar je ook bent. Eenvoudig mee te nemen.

Filters

  • Bixolon SPP-R200II Mobiele printer

  Bixolon SPP-R200II Mobiele printer

  € 280,17 Excl. BTW

  € 339,- Incl. BTW

  Bixolon SPP-R200II Mobiele printer, 8 dots/mm (203 dpi), USB, RS232, BT

  • Star SM-L300

  Star SM-L300

  € 379,34 Excl. BTW

  € 459,- Incl. BTW

  Star SM-L300 is een nieuwe mobiele 3 inch thermische printer met ongelofelijke prestaties....

  • Brother PJ-773 mobiele printer

  Brother PJ-773 mobiele printer

  € 576,86 Excl. BTW

  € 698,- Incl. BTW

  Brother PJ-773 Thermische mobiele A4-printer met Wi-Fi.

  • Energenie E-paper papierloze printer

  Energenie E-paper papierloze printer

  € 313,22 Excl. BTW

  € 379,- Incl. BTW

  Print, lees en bewerk documenten zoals altijd, maar dan zonder bijbehorend papierverbruik....

  Niet op voorraad

De mobiele printer is altijd en overal te gebruiken. Deze is dan ook onmisbaar binnen het bedrijfsleven. Hiermee wordt voldaan aan de werkeisen voor buitendienstmedewerkers in diverse branches. Zowel voor de horeca en recreatie, ICT en techniek, gezondheidszorg en andere sectoren is deze printer onmisbaar. Ook voor kleine en grote kantoren biedt deze printer vele mogelijkheden.

Stabiele mobiele printer

De printer voor A4 papier is overal inzetbaar. Het biedt de oplossing voor vele bedrijven. Dit apparaat is licht van gewicht en eenvoudig mee te nemen. Onderweg nog even snel een document uitprinten? Een presentatie kan snel compleet worden gemaakt. Dit is van toepassing voor bedrijven die veel op locatie werken. Bij colportage is het belangrijk om contracten direct uit te kunnen printen. Hetzelfde geldt voor het afsluiten van contracten op het adres van bedrijven. De mobiele A4 printer is flexibel en beschikt over zowel een draadloze als een bekabelde verbinding. Deze kan gebruikt worden in combinatie met diverse apparatuur waaronder desktop pc's, tablets en smartphones.

E-paper papierloze mobiele printer

Documenten bewerken zonder ze uit te printen, dat kan met de e-paper papierloze printer. Deze is eenvoudig aan te sluiten via USB. Bedrijven kunnen de printkosten verlagen en investeren in een milieuvriendelijke werkwijze. De papierloze printer is te gebruiken als e-Reader, daarnaast kunnen documenten snel bewerkt worden. Wanneer deze op de computer wordt aangesloten herkent deze hem als normale printer. Geprinte documenten worden bewaard op de app. Dankzij het lage gewicht en het handzaam formaat is de papierloze mobiele printer overal mee naartoe te nemen.

Labels printen voor professioneel gebruik

Veel bedrijven maken gebruik van labels. Van kantoren tot horeca en van ICT tot de detailhandel, labels bieden vele mogelijkheden. Dankzij de mobiele labelprinter is het eenvoudig om altijd en overal labels te printen. Met behulp van verschillende lettertypes en afbeeldingen kunnen de gewenste labels geprint worden. Daarnaast is het mogelijk om met de label mobiele printer streepjescodes, QR codes en logo’s te drukken. Deze hebben een resolutie van professionele kwaliteit. Het apparaat is eenvoudig deelbaar in het draadloze netwerk.

De mobiele printer is overal inzetbaar, zowel in het veld als op kantoor. Communicatie verloopt waar nodig draadloos via Bluetooth of wifi. Ook bekabeling is mogelijk, zodat dit apparaat breed inzetbaar is. Bij Mediawinkel.eu vind je altijd de modernste mobiele printers voor professioneel gebruik. Afhankelijk van het model is deze te verbinden met tablet of smartphone, Android en iOS. De mobiele printer heeft een uitstekende snelheid en afdrukresolutie. Hierdoor is deze bruikbaar voor alle sectoren. Bij Mediawinkel.eu hebben we de beste printers in ons assortiment.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl