Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Mobiele printer

Een mobiele printer geeft de kwaliteit van een vaste printer, maar is gemakkelijk onderweg te gebruiken. Overweeg de labelprinter of papierloos printen eens! 

Filters

  • Energenie E-paper papierloze printer

  Energenie E-paper papierloze printer

  € 313,22 Excl. BTW

  € 379,- Incl. BTW

  Print, lees en bewerk documenten zoals altijd, maar dan zonder bijbehorend papierverbruik....

  Niet op voorraad

  • Star SM-L300

  Star SM-L300

  € 379,34 Excl. BTW

  € 459,- Incl. BTW

  Star SM-L300 is een nieuwe mobiele 3 inch thermische printer met ongelofelijke prestaties....

  • Bixolon SPP-R200II Mobiele printer

  Bixolon SPP-R200II Mobiele printer

  € 280,17 Excl. BTW

  € 339,- Incl. BTW

  Bixolon SPP-R200II Mobiele printer, 8 dots/mm (203 dpi), USB, RS232, BT

  • Brother PJ-773 mobiele printer

  Brother PJ-773 mobiele printer

  € 576,86 Excl. BTW

  € 698,- Incl. BTW

  Brother PJ-773 Thermische mobiele A4-printer met Wi-Fi.

Met een mobiele printer kun je op elke gewenste locatie printopdrachten versturen. Dit maakt het voor veel beroepen die ook onderweg zaken doen een stuk makkelijker, want lang niet altijd ben je op kantoor aan het werk om op je vaste printer documenten af te kunnen drukken. Vraagt jouw functie er ook om, om op flexibele locaties te kunnen werken en printen? Dan kan het meenemen van je printer de ideale oplossing zijn voor werkzaamheden onderweg. Waar je aan begint, kun je nu ook afronden.

Mobiele printer voor A4-formaat

Wanneer je op diverse locaties in het land aan het werk bent en bijvoorbeeld contracten ter plekke wilt uitprinten en laten ondertekenen door nieuwe klanten, is een A4-printer die je gewoon uit je werktas kunt toveren erg nuttig. Het gewicht van de mobiele printer is dankzij allerlei technologische ontwikkelingen flink verminderd, waardoor het eenvoudig met je mee te dragen is. De printer kan tot zeshonderd bladzijden afdrukken en door de bijbehorende software kun je draadloos vanaf je telefoon of laptop documenten naar de printer versturen. In een tijd waarin de beleving van de potentiële klant beïnvloed wordt door snelheid van handelen, maak je nu betere kansen op het binnenhalen van die nieuwe klanten. Je haalt makkelijker je maandelijkse target als je goed materiaal hebt om mee te werken.

Een printer voor labels

Ook voor het printen van kaartjes, etiketten of labels zijn er mobiele apparaten te bestellen. De printers zijn makkelijk te bedienen, waardoor je niet voor elk gebruik weer de ingewikkelde handleiding hoeft door te nemen. De labels zijn te voorzien van barcodes, prijzen en productinformatie en de informatie is aan te passen aan jouw specifieke wensen voor elk label. Voor de afdrukopdracht kun je met of zonder snoer te werk gaan. Via Wifi is er namelijk ook contact mogelijk met het printapparaat. De snelheid waarmee geprint wordt, maakt dat je gewoon lekker door kunt werken en niet telkens hoeft te wachten om met een label verder te kunnen. Dat maakt een mobiele printer voor labels vanaf het eerste moment van toegevoegde waarde voor jouw bedrijf.

Papierloze mobiele printer

Bij het afdrukken van opdrachten denk je niet meteen aan een papierloze printer. Je verwacht altijd iets tastbaars uit de mobiele printer te krijgen. Maar in omgevingen waarin papierloos werken steeds meer de norm is, zijn er uitstekende toepassingen voor de papierloze printer. Denk aan het handmatig kunnen bewerken van documenten. Je opent het document en - alsof je met een afgedrukt vel papier voor je zit - maak je er aantekeningen op met de stylus. Na al jouw bewerkingen en wijzigingen, sla je met een druk op de knop het veranderde document weer op op je eigen PC. Je hoeft er geen andere handelingen meer voor uit te voeren. Het is echt net alsof je op papier aan het werken bent.

Eisen aan een printer bij de aanschaf van een nieuwe

Een nieuwe mobiele printer koop je niet elke week. Je wilt dat het apparaat op zijn minst een aantal jaren meegaat en fatsoenlijk printwerk levert. Daarom is het belangrijk om voor je bestelling na te denken over waar je printer aan moet voldoen. Denk aan zaken als afdruksnelheid, of je enkel- of dubbelzijdig wilt kunnen afdrukken, alleen in zwart-wit of ook in kleur. Al deze kenmerken maken een printer wel of niet geschikt voor de klussen die jij ermee wilt klaren. Neem alle kenmerken van beschikbare printers dan ook goed door en vergelijk ze. Soms is iets meer investeren voor meer functionaliteiten op dit moment misschien niet nodig, maar in de toekomst kan het je wel weer helpen om professioneel voor de dag te komen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl