Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Wifi camera

Een Wifi camera kopen is de beste keus indien je live je beelden wilt kunnen bekijken online, maar lastige installatie wilt voorkomen.

Filters

  • Eminent EM6330 Camline Pro Pan

  Eminent EM6330 Camline Pro Pan

  € 65,29 Excl. BTW

  € 79,- Incl. BTW

  Eminent EM6330 Camline Pro Pan / Tilt Full HD Camera

  • Eminent Camline Pro HD IP camera

  Eminent Camline Pro HD IP camera

  € 57,77 Excl. BTW

  € 69,90 Incl. BTW

  Houd een oogje op je persoonlijke bezittingen met de Eminent EM6325 CamLine Pro Pan/Tilt H...

  • Gembird Draaibare smart HD WiFi camera

  Gembird Draaibare smart HD WiFi camera

  -25% Sale

  39,95 € 24,75 Excl. BTW

  € 29,95 Incl. BTW

  Gembird Draaibare smart HD WiFi camera.

  • Gembird Smart HD WiFi camera

  Gembird Smart HD WiFi camera

  € 20,62 Excl. BTW

  € 24,95 Incl. BTW

  Gembird Smart HD WiFi camera, IP-camera met ingebouwde microfoon die makkelijk te verbinde...

  Niet op voorraad

  • Eminent Camline Pro Full HD IP camera

  Eminent Camline Pro Full HD IP camera

  € 73,55 Excl. BTW

  € 89,- Incl. BTW

  Eminent Camline Pro Full HD IP camera. Met de Full HD sensor, IR cut filter en de infraroo...

  • Dummy plafond beveiligingscamera

  Dummy plafond beveiligingscamera

  € 4,92 Excl. BTW

  € 5,95 Incl. BTW

  Dummy plafond beveiligingscamera om indringers af te schrikken.

Het handige aan Wifi camera’s is, dat je maar weinig – of geen – technische kennis hoeft te hebben voor de aansluiting ervan. In een aantal stappen wordt met de slimme configurator bij een camera helder uitgelegd hoe je moet opstarten en daarna werkt je beveiligingsapparaat zonder problemen. Het voordeel van een Wifi camera zit hem in de regelbaarheid vanaf elk mobiel apparaat dat je bij je draagt. Zelfs als je aan de andere kant van de wereld bent voor een business deal of gewoon een week in Spanje met vakantie bent, kun je je huis, tuin of zaak in de gaten houden. De meeste camera’s werken draadloos via je netwerk, maar je kunt er ook voor kiezen om de camera door middel van een kabel te installeren.

Merken Wifi camera die hun kwaliteit reeds bewezen hebben

Je hebt merken die door de gebruikers en testers met open armen ontvangen worden. Innovaties worden regelmatig doorgevoerd en daardoor weet je zeker dat je een goed product in huis haalt. Met Eminent en Gembird schaf je gegarandeerd een camera van goede kwaliteit aan. Ze hebben camera’s in verschillende prijsklassen en met diverse functionaliteiten die de moeite waard zijn om uit te zoeken, voordat je overgaat tot een aankoop. Je wilt immers wel direct het meest geschikte product bestellen.

Garmin watersportcamera

Het merk Garmin heeft ook nog een Wifi watersportcamera in het assortiment. Dit is de ideale camera voor op de boot. De beelden van deze Wifi camera worden draadloos naar je kaartplotter gestuurd en je kunt maximaal zeven camera’s gelijktijdig met je kaartplotter koppelen. De beelden van een camerasysteem kun je met maximaal vier beelden tegelijk bekijken. Door infrarood kun je de camera ook prima in het donker gebruiken. ’s Nachts wil je immers ook weten wat er op of rond je boot gebeurt. En ook in de vertrekken aan boord staat veiligheid voor jou altijd voorop.

Speciale kenmerken

Er zijn Wifi camera’s waarmee je ook nog speciale handelingen kunt uitvoeren. Zo heb je de ‘pan’-functie, waarmee je de camera naar links of rechts om zijn as kunt draaien. Hiermee kun je vanop elke afstand of waar je ook bent de hele ruimte inzien. Daarnaast heb je de ‘tilt’-functie, waarmee je de lens van de camera omhoog of omlaag kunt laten gaan. De ‘zoom’-functie is bij de meesten wel bekend. Hiermee kun je een object of persoon van dichterbij bekijken.

Voorbeeldsituatie camerabewaking

Stel je bemerkt een beweging in de hoek van een ruimte bij de deur. Door middel van ‘pan’ draai je de camera gerichter op de deur. Met ‘zoom’ kun je vervolgens inzoomen op de persoon die je bij de deur opvalt. En met ‘tilt’ kun je de persoon van top tot tien bekijken, door omhoog en omlaag te gaan met de camera. In films zie je dit vaker duidelijk terugkomen. Het is een soort volgsysteem dat een object of persoon volgt van begin tot eind.

Makkelijke en veelzijdige bediening van de Wifi camera

Standaard krijg je bij bijna alle camera’s een app die je kunt downloaden. Hiermee verloopt de installatie extra makkelijk. Wanneer je de app niet alleen op je telefoon, maar ook op je tablet en PC of laptop installeert, kun je op al deze apparatuur de beelden live bekijken. Het maakt niet uit of je op expeditie naar de Noordpool bent, of om de hoek een menuutje bij de Chinees bent gaan halen, elke beweging wordt door je Wifi camera in kaart gebracht.

Meldingen door middel van push notificaties ontvangen

Zodra je camera een afwijkend beeld registreert, kun je er in de app voor kiezen of en hoe je hiervan op de hoogte gebracht wordt. Als je overdag gewoon op de zaak – waar de camera actief is – aanwezig bent, kun je ’s nachts door middel van push notificaties op de hoogte gebracht worden als er iemand op het terrein of in je bedrijfspand is. Dit kan zover gaan, dat je een geluid en bericht met foto van het afwijkende beeld in je inbox krijgt. Na het bekijken van de melding kun je er zelf voor kiezen welke actie er ondernomen moet worden. Is het vals alarm? Of ga je op onderzoek uit?

Opslagmogelijkheden bij je camera

Er zijn opties om de beelden die je Wifi camera maakt op te slaan. Als je een NAS hebt, is dit de aangewezen plek. Maar ook een SD-kaart met flink wat opslagcapaciteit behoort tot je mogelijkheden. Wellicht wil je niet alle beelden opslaan, maar kijk je aan elk einde van de week naar opvallende beelden, sla je die op en verwijder je de beelden waar niks interessants op gebeurt. Op deze manier hou je echt overzicht en kun je goed anticiperen. En hoewel je er niet op hoopt, kunnen zich toch akelige situaties voordoen.

Vervelende situaties waarbij camerabeelden ondersteunen

Zeker bij inbrekers kan herhaald in beeld komen in de weken voorafgaand aan een inbraak al een belletje doen rinkelen. Je kunt dan extra beveiliging inhuren of op een andere manier voorzorgsmaatregelen treffen. Zelfs als je vermoedt dat je eigen personeel van je steelt, kan een Wifi camera je helpen de dader op te sporen. Je plaatst de beveiligingscamera binnen en richt de lens op de voorraad in de winkel of op de toonbank met kassa. Je gaat het liefst van het goede van elke persoon uit, maar als er toch iets vervelends gebeurt, wil je zo snel mogelijk opheldering en juridische stappen kunnen zetten.

Voorzichtigheid geboden

Wanneer je ervoor kiest om via je eigen netwerk camerabeelden op te nemen, is het wel verstandig om je netwerk goed te beveiligen. En hoewel het de meeste mensen wel lukt om een eenvoudige camera of ander model zoals de IP camera aan de praat te krijgen, heeft niet iedereen verstand van digitale inbrekers en de mogelijkheden die zij hebben als ze aan jouw persoonlijke documenten of gegevens kunnen komen. Heb je geen kaas gegeten van digitale criminaliteit en is het installeren en beveiligen van een thuisnetwerk voor jou lastig? Maak dan gebruik van de kennis van een specialist. Hij weet hoe hij je zaak, woning, boot of andere locatie met je Wifi camera veilig kan laten werken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl