Business solutions

Met business solutions is het mogelijk om doelstellingen te bereiken. Een zakelijke oplossing wordt geleverd op het gebied van communicatie en kantoorbenodigdheden. Mediawinkel.eu is je partner bij vraagstukken rondom het gebruik van professionele media. Snel en veilig internet is één van de belangrijkste punten binnen een bedrijf. De Network Attached Storage of NAS is het professionele opslagmedium voor kleine tot grote bedrijven. Een NAS is een volwaardige file server waarbij het delen van gegevens vereenvoudigd wordt. In ons assortiment vind je eenvoudige modellen voor kleine bedrijven tot een NAS met krachtige resultaten. Voor veel moderne bedrijven is een NAS onmisbaar geworden.

Met Mediawinkel.eu het internet op

De M2M of loT modem vereenvoudigt de manier van zakendoen. Altijd online bereikbaar dankzij de M2M toepassing. Wie zoekt naar mogelijkheden binnen de business solutions, zorgt voor een stabiel zakelijk internet. De M2M GSM modem schakelt over naar 3G of 4G internet wanneer de vaste lijn uitvalt. Daarnaast hebben we nog vele andere routers in het assortiment. De router met failover functie voorkomt internetstoringen. Zo kunnen de medewerkers altijd bij de bestanden. Mediawinkel.eu denkt mee op het gebied van professioneel ondernemen.

Business Solutions voor het MKB

Mediawinkel.eu is continue op zoek naar de nieuwste ontwikkeling. Hoe kunnen we ondernemers op een innovatieve manier helpen? Dit begint met het aanbieden van de juiste apparatuur. Iedere onderneming voert tegenwoordig de administratie digitaal uit. Daarnaast worden veel zaken via de computer en op het internet geregeld. Een robuuste laptop of tablet is hierbij onmisbaar. Altijd en overal inzicht en kunnen werken, een goede basis binnen de business solutions.

Voor de zzp-er en het MKB bieden we de juiste oplossing. Van beveiligde opslag tot firewall en van modem tot mobiele printer, Mediawinkel.eu heeft een breed aanbod. Veel van onze apparatuur sluiten goed op elkaar aan.

Business solutions voor grote bedrijven

Ook voor grote bedrijven bieden we diverse systemen voor klein tot groter zakelijk gebruik. Een acces point is onmisbaar voor grote bedrijven waaronder magazijnen, hotels of scholen. Bedrijven met meerdere gebouwen kunnen niet om een acces point heen. Een stabiele WLAN verbinding die het gehele terrein voorziet van wifi.

Binnen de business solutions past beveiliging. We hebben camerasystemen in ons assortiment die op elk terrein toepasbaar zijn. Zowel indoor als outdoor, continu toezicht is erg belangrijk. Bepaal zelf wie toegang heeft tot het bedrijfsterrein en houd verdachte situaties in de gaten. Taxibedrijven en vervoersbedrijven bieden we business solutions in de vorm van de achteruitrijcamera. Via de monitor ziet en hoort de chauffeur haarscherp wat er voor en naast het voertuig gebeurt. Dit verkleint de kans op ongelukken of schade. Business solutions, de weg naar professioneel ondernemen.

Lees meer