Terug

  • Gratis verzending v.a. € 75,-
  • Voordelige prijzen
  • Groot assortiment

Multicore kabel

Een Multicore kabel kopen? Kies voor bijvoorbeeld Hosa, Zoalla of een van de andere kwalitatieve multicore kabels in ons assortiment.

Filters

Een multicore kabel is erg handig en je krijgt ze in diverse merken. Zowel van het merk Hosa als van het merk Zaolla zijn er diverse varianten audio kabels op de markt. Zo is er een DB25 versie die aan beide kanten de DB25 connector heeft. Dit is een connector, die eruit ziet als een metalen behuizing met daar binnenin een aantal metalen pinnetjes. Als je geen naam weet, kun je altijd het aantal gaatjes of pinnetjes nakijken dat je nodig hebt. Het cijfer achter DB staat voor dit aantal. De connectoren zijn beiden DB25, het gaat van DB25 naar acht of van acht naar DB25. Er zijn ook DB-connectoren die aan de ene kant een Yamaha-connector hebben en aan de andere kant een TASCAM-connector.

Andere variabelen bij het kiezen van een multicore kabel

Je kunt vier- of acht-kanaals kabels kopen. Daarnaast zijn er symmetrische en asymmetrische kabels. De diverse kabels kun je in verschillende lengtes bestellen. Sommigen gaan per meter en het maximale dat je kunt selecteren is dan zeven meter. Anderen gaan per anderhalve meter en hierbij is negen meter maximaal te bestellen. Als je op zoek bent naar een specifieke lengte, maar je kunt deze niet vinden, neem dan contact op met de klantenservice. Zij kunnen samen met je kijken bij welke kabels er maatwerk mogelijk is. Hierdoor kun je de kabel in elke gewenste lengte bestellen.

De beste multicore kabel

Met de Silverline kabel haal je een kabel in huis, die door zijn puur zilveren kern zeer goed data overdraagt. Er is weinig sprake van kwaliteitsverlies, doordat er geen invloed op de data transmissie is. In de Silverline kabel collectie vind je diverse soorten aansluitingen die je kunt bestellen. Met alle kabelspaghetti en soorten koppelingen is het dus handig om voor je bestelling te kijken wat je precies nodig hebt en aan welke eisen dit moet voldoen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl