Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Versterker

Versterker kopen? Kies de perfecte versterker die past bij jouw audio set-up. Zoals bijvoorbeeld de populaire producten van Chameleon Labs of PreSonus.

Filters

  • Chameleon Labs 880 RACK

  Chameleon Labs 880 RACK

  € 528,10 Excl. BTW

  € 639,- Incl. BTW

  Chameleon Labs 880Rack 8-slot 500 Series Powered Rack System.

  • Chameleon Labs 7603 XMOD

  Chameleon Labs 7603 XMOD

  € 1.321,49 Excl. BTW

  € 1.599,- Incl. BTW

  Chameleon Labs 7603 XMod Microphone Preamplifier.

  • Chameleon Labs 7603

  Chameleon Labs 7603

  € 875,21 Excl. BTW

  € 1.059,- Incl. BTW

  Chameleon Labs 7603

  • Komet K.O.D.A.

  Komet K.O.D.A.

  € 247,11 Excl. BTW

  € 299,- Incl. BTW

  Komet K.O.D.A. overdrive effect pedaal. Een volledig uitgeruste versterker, bestaande ui...

Met een versterker – ook wel amplifier of amp genoemd – kun je een signaal omzetten tot een sterker signaal dan de sterkte van het oorspronkelijke signaal dat verzonden is. Intern zet een versterker met een constante factor het signaal van een microfoon of muziekinstrument om in de gewenste sterkte van het signaal. Daarnaast kan het signaal niet alleen versterkt, maar ook vervormd worden. Een amplifier kan ook bij het geluid van luidsprekers een grote rol spelen. Denk aan een concert in een voetbalstadion waar je naartoe gaat, dat voor wat betreft stem- en muziekgeluid overal in het stadion goed hoorbaar moet zijn voor jou als concertganger. Je hoort het direct als er met de amplifiers iets aan de hand is. Het totaalplaatje klopt dan niet meer. Daarom wordt er ook zoveel tijd besteed aan soundchecks.

Verschillende merken voor versterker

Een kwalitatief goede amplifier moet voldoen aan jouw wensen. Er zijn merken die al langer op de markt zijn en naam gemaakt hebben met hun producten. Denk aan PreSonus dat al sinds 1995 audioproducten zoals de monitor speaker ontwerpt en verkoopt. Vanwege hun passie voor het maken en bewerken van muziek is elk product van PreSonus goed doordacht en met de eindgebruiker in het achterhoofd ontwikkeld. De gebruiker wil een praktisch en - bijna – vanzelfsprekend werkende versterker, die eenvoudig aan te sluiten is en prettig werkt.

Het merk Chameleon Labs

Chameleon Labs is een bedrijf dat ook voortkomt uit een enorme passie. De man achter Chameleon Labs was al van jongs af aan betrokken bij het verbeteren van processen. Hij zag zijn vader werken aan auto’s en hier de functionaliteiten van willen verbeteren. De passie voor procesverbetering heeft bij hem technische vormen aangenomen, door voor de muziekwereld analoge audioproducten zoals de versterker te ontwerpen en fabriceren. Ben jij gefocust op de analoge sound, dan is Chameleon Labs een merk dat je in de gaten wilt houden. Uit je speakers en zal een ander geluid komen, dan je met je digitale apparatuur gewend was. Maar ook voor analoog is een markt en die wordt steeds weer meer gewaardeerd.

Producten van Chameleon Labs

Je kunt een rack bestellen, genaamd de 880. In dit rack passen alle Chameleon Labs audio producten van de 500 series. Op deze manier kun je zelf je rack opbouwen met acht slots. Er zijn ook losse amplifiers, zoals de 7603. Deze amplifier is er ook in een XMOD-versie voor de microfoon en het mooie van beiden is, dat deze bestaat uit een preamplifier - of voorversterker - voor de rackmount. Dankzij de voorversterker kun je een Britse sound genereren en klanken een mooie glans geven.

Een versterker van PreSonus

De Digimax voorversterker of omvormer (converter) van PreSonus heeft 8 kanalen. De Digimax is niet alleen geschikt voor je thuisstudio, maar ook voor je commerciële studiolocatie. Het is de perfecte uitbreidingsmodule voor elke audio interface die je in je set-up hebt. De Digimax zet een analoog signaal om naar een digitaal signaal en daarna kun je het digitale signaal in elke gewenste sound omvormen en bewerken. De mogelijkheden van PreSonus – van versterker tot speaker en van audio software tot audio mixer – zijn eindeloos. Je zult er enorm veel plezier aan beleven om je sound met PreSonus verder de ontwikkelen. Je apparatuur zorgt voor extra motivatie en creativiteit die automatisch weer tot uiting komt in jouw unieke geluid.

Het merk Komet

Komet is ontstaan uit een reparatiewinkel voor muzikale onderdelen – waaronder versterkers – halverwege de jaren negentig. Met twee man sterk werd in deze reparatiewinkel elk defect met de hand weer gerepareerd. Toen een legendarische ontwerper van versterkers de samenwerking met het reparatiewinkeltje opzocht, is hieruit het allereerste project (Komet 60) en product voortgekomen. Elke versterker die Komet verlaat, is geheel met de hand samengesteld. Dat betekent dat je nog echte kwaliteit kunt ontdekken in de handwerkproductie die Komet levert. Het is mooi om te zien hoe de passie van de een bijdrage kan leveren aan de passie van een ander. Het onderdeel draagt bij aan jouw audio.

De unieke amplifier van Komet

Bij Komet kun je kiezen voor de Komet Over Drive Amplifier, oftewel de K.O.D.A.. Deze amplifier bestaat uit een voorversterker, een toonregelingssectie en een eindversterker. Het is een aparte amplifier, in een box of doosvorm, dus geen amplifier die je in een rack plaatst. Dit houdt in dat je de amplifier heel praktisch dichtbij je in de buurt kunt leggen en van daaruit je audio kunt bewerken. Met de ‘discrete preamp’ (de voorversterker) kun je het geluid van je gitaar met ‘drive’ en ‘gain’ beïnvloeden. Bij de ‘active tone control’ gaat het helemaal om de ‘bass’ en ‘treble’ in je sound. Je kunt beiden beperken of juist extra intensiveren.

De output stage van K.O.D.A; uniek in de wereld van amplifiers

De ‘output stage’ kun je zelf aan of uit zetten. Zodra je de ‘output stage’ hebt ingeschakeld, kun je de hoogte van het ‘level’ zelf bepalen en het volume handmatig aanpassen. Het feit dat je de output stage zelf kunt in- en uitschakelen is uniek. Je kunt hierdoor zoveel meer verschillende vormen aan je geluid geven, dat je verbaasd zult zijn door de effecten en de extra mogelijkheden die de amplifier je biedt.

Extra onderdelen voor je audio set-up

Net als bij alle andere onderdelen die je voor je set-up wilt aanschaffen, geldt: begin altijd aan de basis. Wat heb je al voor je versterker? Wat heb je nog nodig dat ook echt een aanvulling is op je audio set-up? Hoe mobiel moeten je onderdelen zijn? Is het voor een vaste studio of wil je ermee op diverse locaties uit de voeten kunnen? Ben je nog gebonden aan een budget of kun je top of the line producten kiezen? En als laatste zijn je minimale eisen – aansluitend bij de reeds aanwezige audio apparatuur – natuurlijk van belang. Zorg ervoor dat je de kwaliteit van je geluid waarborgt met alleen maar de beste audio producten en audio kabels voor jouw studio. Het zal de muzikale creativiteit van jouzelf en je talenten – vocaal of instrument – zeker ten goede komen. Alleen dan zie je de investering die je doet ook tot uiting komen in een kwalitatief beter muzikaal eindproduct in de vorm van een versterker.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl