Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Media Speler

Koop een media speler en stream je muzikale talent direct naar de speakers van fans van over de hele wereld.

Filters

  • Hosa Drive Bluetooth Audio Receiver

  Hosa Drive Bluetooth Audio Receiver

  € 49,50 Excl. BTW

  € 59,90 Incl. BTW

  Hosa Drive Bluetooth Audio Receiver, Includes 3.5 mm TRS cable and USB Cable for Charging.

  • Eminent 4K TV streamer

  Eminent 4K TV streamer

  € 99,09 Excl. BTW

  € 119,90 Incl. BTW

  Eminent 4K TV streamer, full HD

  • Gembird Bluetooth audio ontvanger BTR-04

  Gembird Bluetooth audio ontvanger BTR-04

  € 8,22 Excl. BTW

  € 9,95 Incl. BTW

  Bluetooth audio ontvanger met ingebouwde batterij. Hij werkt met alle mp3-spelers, telefoo...

  • Eminent EM9002 Wireless USB Media adapter

  Eminent EM9002 Wireless USB Media adapter

  € 13,18 Excl. BTW

  € 15,95 Incl. BTW

  Eminent EM9002 Wireless USB Media adapter

  • Gembird Bluetooth audio ontvanger

  Gembird Bluetooth audio ontvanger

  € 28,92 Excl. BTW

  € 34,99 Incl. BTW

  Gembird Bluetooth audio ontvanger.

Om je muziek en beeld te kunnen streamen naar audio en/of video, kun je een media speler aanschaffen en installeren. Met een Bluetooth media speler hoef je zelfs geen audio kabel aan te schaffen en aan te leggen door je hele huis of appartement. Met Bluetooth apparatuur kun je namelijk een draadloze connectie maken met diverse apparaten, waardoor het signaal goed doorgegeven kan worden en de kwaliteit van het door jou te streamen beeld en geluid bewaard blijft. Een kwalitatief goede media speler hoeft niet duur te zijn. Dit betekent dat je van de vele voordelen van de streamer kunt genieten, zonder dat het een rib uit je lijf is.

Bekende merken van een media speler

Er zijn bekende merken waarmee je ongetwijfeld een goed product in huis haalt. Denk aan een merk als Hosa – of voluit Hosa Technologies – dat een reputatie hoog te houden heeft in de technologie branche waarin het opereert. Gembird is ook een goed merk. Het is begonnen als Nederlands bedrijf dat in een bepaalde behoefte wilde voorzien en is daarna steeds groter geworden. Het merk is inmiddels actief in elf – voornamelijk Europese – landen en timmert aardig aan de weg . Als laatste is er nog Eminent, dat niet alleen producten voor de particuliere markt heeft, maar ook de zakelijke markt bedient met allerlei technologische oplossingen. Alle media producten van deze merken functioneren op hoog niveau en zullen gegarandeerd niet teleur stellen.

Handige Bluetooth audio receivers

Wanneer je graag je audio op een ander apparaat - dan het oorspronkelijk apparaat waarop de muziek staat - wilt afspelen, is een media speler in de vorm van een Bluetooth audio ontvanger een goed idee. Het kan om je telefoon, je tablet, je PC, je monitor speaker, outdoor speaker of je MP3-speler gaan, maar het kan ook je mengpaneel betreffen of om de audio installatie in je auto gaan. Welk audio apparaat je ook wilt gebruiken voor het geluid, met de Bluetooth audio ontvanger maak je snel contact om degelijk geluid uit je speakers te krijgen. De laadkabel en connectiekabel worden meegeleverd, zodat je verder niks meer hoeft aan te schaffen, tenzij je natuurlijk een langere afstand wilt overbruggen.

Een media speler speciaal voor 4K mediabestanden

Ben je op zoek naar kwaliteit? Dan is de 4K TV streamer in full HD een aanrader. Het biedt je alle mogelijkheden die je maar wenst, van het streamen via internet of je eigen netwerk, tot het afspelen via je NAS, USB-stick of een externe harde schijf. Zelfs een Micro SD-kaart wordt ondersteund door de 4K TV streamer van Eminent. De handige kenmerken van deze streamer zijn de extra attributen die meegeleverd worden en de extra opties die je erbij krijgt. Met de afstandsbediening kun je namelijk extra informatie via je beeld opvragen, zoals bijvoorbeeld filminformatie. Heb je geen behoefte aan weer een afstandsbediening op je tafeltje? Dan kun je ook de app downloaden, waarmee je via Kodi je beeld en geluid kunt bedienen vanaf je tablet of telefoon. Het digitale gemak dient de mens en houd je interieur opgeruimd en netjes.

Streamen niet altijd mogelijk op je SMART-televisie

Steeds meer mensen hebben een SMART-televisie in hun huiskamer. En hoewel die praktisch is voor veel zaken, zijn er ook bestanden waar een SMART-televisie moeite mee kan hebben. Bestanden die normaal niet op je SMART-televisie afgespeeld kunnen worden, zoals Blu-Ray ISO of DVD ISO, kun je met de 4K media speler Streamer van Eminent wel streamen. Je krijgt hiermee zelfs een echte bioscoopervaring als je je uitgebreide sound systeem aansluit. Wie graag de oorspronkelijke taal meeleest in de ondertiteling of de vertaling in de eigen taal wil lezen, kan de ondertiteling downloaden via internet. Beeld en geluid worden zo echt maatwerk en je kunt zelfs extra add-ons downloaden voor jouw perfecte kijk- en luisterbeleving. De 4K Streamer is overigens klein van formaat, waardoor het goed te plaatsen is bij je overige audio en beeld apparatuur.

Een beveiligde netwerkadapter als toevoeging op je router

Door een netwerkadapter te gebruiken, ben je draadloos beveiligd via WEP, WPA en WPA2. Dat geeft een extra zeker gevoel. De Eminent draadloze USB media adapter kun je handig gebruiken bij het gebruik van internet of video en audio streaming. Je plaatst de adapter in de USB poort van je router en kunt via Bluetooth streamen via je N netwerk. Je hebt profijt van de snelheid van je eigen netwerk en dat is gunstig.

Onderscheid tussen media players

Behalve de kwaliteit van het product zelf en de bijgeleverde, gerelateerde attributen en download opties, zijn ook de duur van belang. Als je je media player op batterij laat functioneren, wil je niet halverwege beeld of geluid verliezen of dat de kwaliteit minder wordt. Kijk bij jouw selectie van je ideale media speler dan ook naar de stand by tijd en het aantal uren gebruiksduur. Zo kun je van te voren ervoor zorgen dat apparatuur tijdig opgeladen is en dat voorkomt weer frustraties tijdens het streamen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl