Terug

 • Gratis verzending v.a. € 35,-
 • Voordelige prijzen
 • Groot assortiment

Eurorack modules

Een echte professional gebruikt Eurorack modules om als het ware een eigen synthesizer te bouwen die past bij je eigen wensen en behoefte.

Filters

  • Waldorf Mod1

  Waldorf Mod1

  € 271,90 Excl. BTW

  € 329,- Incl. BTW

  In de Waldorf Mod1 Eurorack Modulator Module zitten maar liefst drie verschillende modulat...

  • Waldorf CMP1

  Waldorf CMP1

  € 247,11 Excl. BTW

  € 299,- Incl. BTW

  De CMP1 is een Eurorack module van Waldorf die kan worden ingebouwd in bijvoorbeeld de KB3...

  • Waldorf NW1

  Waldorf NW1

  € 271,90 Excl. BTW

  € 329,- Incl. BTW

  Met de NW1 kiest u voor ruw, extreem, onherkenbaar, en alles wat er tussen zit.

  • Waldorf DVCA1

  Waldorf DVCA1

  € 247,11 Excl. BTW

  € 299,- Incl. BTW

  De Waldorf DVCA1 Dual VCA Module Eurorack is een ideale toevoeging aan uw modulaire systee...

  • Waldorf KB37

  Waldorf KB37

  € 742,98 Excl. BTW

  € 899,- Incl. BTW

  Waldorf KB37 Eurorack keyboard

Bij het inrichten van je modulaire Eurorack systeem, ga je al snel op zoek naar de beste Eurorack modules die er te krijgen zijn. Je bouwt als het ware je eigen synthesizer met allerlei verschillende onderdelen, dus jij bepaalt de sound die je ermee kunt gaan samenstellen. Met een draai aan een knop of het omhoog of omlaag bewegen van een van de schuifjes, verander je een bestaande tune in korte tijd. Dat is de magie van de verschillende modulatoren met het bijbehorende effect dat ze hebben.

Het juiste aantal Eurorack modules

De omvang van het aantal modules wordt uiteindelijk bepaald door de omvang van je frame. Hoe groter je frame, des te meer modules je kunt toevoegen aan het geheel. Voordat je een frame gaat bestellen, is het handig om je einddoel in kaart te brengen, zodat je weet hoeveel modules je erin kwijt wilt kunnen. Elke module heeft andere eigenschappen en effecten, die je het liefst natuurlijk allemaal wilt implementeren. Maar begin bij het begin en breid daarna uit als dat nodig blijkt te zijn. Dat is immers het handige van een modulair systeem.

Soorten Eurorack modules

Er zijn verschillende modules die je kunt aanschaffen. Zo is er de modulator module, waarmee je drie modulatiebronnen kunt activeren. Ook is er de compressor module. Met een enkele beweging kun je de knoppen van de threshold en het level bedienen. Andere mogelijkheden zijn: attack, release, balance, bleed, gain en compression. Daarnaast is er nog een wavetable module. Elk karakteristiek element kun je hiermee beïnvloeden of toevoegen. Als laatste is er de dual VCA module, die eigenlijk een standaardelement van elk modulair systeem zou moeten zijn. Doordat het een dual module is, kun je beide kanten instellen met kleur. Ook de lineaire en exponentiele controllers zijn een aanwinst voor deze VCA. Je hebt er geheid een hoop plezier van om jouw unieke sound samen te stellen en te recorden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mediawinkel 9.2 / 10 - 431 Reviews @ Webwinkelkeur.nl